2777
2789

ارامش بهم داد خدایااااا مرسی بابت قرانت

مرسیییییی که نازلش کردی که من باهاش اروم شم

یادخود خداوند ارامش بخش وجودمه ذره ذره وجودم خوب میشه از یاد الرحم الراحمین 

من تازه داشتم کلیپ این عوضیارو میدیدم مال سوریه ونظام جدیدشون میگن اگ میخای زینب رو زیارت کنی اول باید بری پیش معاویه سگ صفت گریه کنی براش بعدا میتونی بری حرم زینبتون 

هی شعر میگن. واسه معاویه وفلان اعصابم خورد شد خداهم ک نمیزنه دهنشون عوضیارو. نمیدونم کی  اقا  دیگه کی میخاد ظهور کنه این بیشرفا زینب ورقیه رو حتی تو قبرشونم راحت نمیزارن

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازه داشتم کلیپ این عوضیارو میدیدم مال سوریه ونظام جدیدشون میگن اگ میخای زینب رو زیارت کنی اول با ...

باورت میشه برام مهم نیس

چون خدا جواب هرکسی رو که ظلم کنه میده تو جنگ غزه و این های یه ساله بهم اثبات شد زمین خیلییییی گرده

به نظرم تو خودت روناراحت نکن همه چی رو بسپار به خدا

خداخووش جواب میده هرکسی بدی کنه جواب میده اما اگر بشینی به اونها فحش بدی نفرین انرژی منفی برای خودت جذب کردی

نفرین هم نکن و فحش هم نده به خدا هم نمیخاد بسپاری چون خدا نلظر بر اعمال همه هست و هرکسی بدی کنه چواب میگیره

باورت میشه برام مهم نیسچون خدا جواب هرکسی رو که ظلم کنه میده تو جنگ غزه و این های یه ساله بهم اثبات ...

اخه من که اونا برام مهم نیستن چیکار نظامشون دارم من بخاطر زینب ورقیه ناراحتم 

بخاطر اینک بازم قدرت شده دست پسرای یزید

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
اخه من که اونا برام مهم نیستن چیکار نظامشون دارم من بخاطر زینب ورقیه ناراحتم بخاطر اینک بازم قدرت شد ...

نگران حضرت زینب و رقیه نباش 

مامیریم پیش اینا ازشون حاجت میخاهیم یعنی اونها توانمند هستند البته نه به اندازه خداا

حضرت و زینب و حضر رقیه خودشون رو نجات میدن برای چی ماحرص بخوریم

من فقط قران میخونم ارامش دریافت میکنم خیلیییی ارامش میده

نگران حضرت زینب و رقیه نباش مامیریم پیش اینا ازشون حاجت میخاهیم یعنی اونها توانمند هستند البته نه به ...

منم تازه نماز شبو خوندم میخاستم بخابم یکم ترسیدم یهو ایه کرسی خوندم هنوزم انگار میترسم نمیدونم چرا 

یعنی آیه خاصی بود روتون تاثیر گذاشت 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
از چی میترسی،.؟؟

نمیدونم تاریکه اتاق خانوادمم خابن سکوته همه جا 

چنروز پیشم چنتا تاپیک ترسناک خوندم بقیه تعریف میکردن الان یادشون افتادم ترسم گرفت 

چی بخونم خوبه ؟

باورت میشه برام مهم نیسچون خدا جواب هرکسی رو که ظلم کنه میده تو جنگ غزه و این های یه ساله بهم اثبات ...

البته خدا توصیه کرده به دعا کردن و حمایت کردن

و اگه زیاد هم نگیم به احساس میشیم نسبت به این اتفاقات و اهمیتشون از بین میره