2777
2789
عنوان

فیلر لب

102 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من ۴ روز پیش فیلر زدم گفتند ک یک سی سی کامل جذب میشه یک و نیم هر دولبمو زدن 

الان لب بالام ناهمواری داره و وسطش برجستست و لب پایینم خیلی بزرگه ب صورتم نمیاد یعنی ورم داره هنوز؟چند روز بعد شکل نهاییش مشخص میشه چند درصدش ورمه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم نگران نباش فعلا همش ورمه حداقل ۸ روز بهش اجازه بده تا ورمش بخوابه فرم اصلی ش اونموقع معلوم میشه فعلا به خودت استرس نده 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
عزیزم نگران نباش فعلا همش ورمه حداقل ۸ روز بهش اجازه بده تا ورمش بخوابه فرم اصلی ش اونموقع معلوم میش ...

وای من خیلی پشیمونم همه هم میگن بده بهت نمیاد اصلا ی جور عجیبی حالم بده

وای من خیلی پشیمونم همه هم میگن بده بهت نمیاد اصلا ی جور عجیبی حالم بده

عریزم منم که زده بودم افتضاح ورم کرده بود حتی نمیتونستم درست غذا بخورم ولی در عرض ۵ روز ورمش خوابید خیالت راحت بدن با بدن فرق میکنه تایم خوابیدن ورم مطمئن باش بعد اینکه ورم رفع بشه فرم زیبایی میگیره هنوز خیلی زوده برای قضاوت

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
عزیزم شما تجربشو داشتی؟خیلی استرس دارم

اره بابا دوبار هم تزریق لب داشتم کلا اینطوره فیلر لب افتضاح باد میکنه 

مخصوصا روز اول اخ آخ آخ روز اول منم خیلی باد کرد من رعایت کردم و ۴.۵ روزه کاملا ورمش خوابید اگه همون لحظه ی اول دکتر بهت یه کمپرس سرد میداد میزاشتی رو لبت ورمت کمتر بود به من یه کمپرس سرد داد تا خونه گذاشتمش رو لبم و واقعا ورمم کمتر دفعه قبل بود

برای این ناهمواری لب بالام چیکار کنم وسطش گندست کناره هاش خالی

درست میشه گلم زمان میخواد بزار دوهفته بگذره بعد قضاوت کن فعلا نگران نباش یه بخشی ورم کرده یه بخشی ورم نکرده بخاطرهمین کج و ناهموار دیده میش۶