2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی عاشقش نیستی

مگه ازدواج میکنین قول نمیدین باهم بسازین و تحت هر شرایطی کنار هم باشین؟

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد

ببین گلم جدایی اولین کار نیست تو با این که میدونی بی پول و بی کاره بچه آوردی خب حالا باید بشینی ببینی جنم کار کردن رو داره براش مهم هست خرج زن و بچه رو از زیر سنگم شده در بیاره به بقیه ویژگی هاش نگاه کن بعد به جدایی فکر کن

خب گناه اون چیه شاید کار گیرش نمیاد

شما نمیخواد طرف مرد هارو بگیرید اتفاقا کار گیر میاد خوبشم گیر میاد آدم تنبل نباشه همه کاری گیر میاد با حقوق خوب فقط ما خانوم ها هستیم که تو جامعه انقدر مقاممون کمه و ارزش برامون نمیزارن 

شما نمیخواد طرف مرد هارو بگیرید اتفاقا کار گیر میاد خوبشم گیر میاد آدم تنبل نباشه همه کاری گیر میاد ...

نه بخدا اتفاقا برا این میگم چون شاید بچه دارن ... میدونی منطق من چی میگه میگه جداشو خودتو نجات بده از این زندگی

ببین گلم جدایی اولین کار نیست تو با این که میدونی بی پول و بی کاره بچه آوردی خب حالا باید بشینی ببین ...

همش دنبال اینکه یکی بهش پول بده مثلا به من میگه برو از بابات بگیر از اینجور حرفا