2777
2789
عنوان

چه دلیل داره بقیه فکر کنن پولداری

120 بازدید | 12 پست

تو هیچی درباره وضعیت مالیت بهشون نگفتی اما اونا پیش خودشون فکر کنن خونتون چه جور جایی چقدر باکلاس یا ماشینتون مدل بالا هست اما بعدا میان تو واقعیت میبینن میگن این بود؟ 😐 

یا یه پسر فکر کرد من بالا شهرم در صورتی که من بهش نگفتم و محله ی اونا خیلی ازما باکلاس تر بود

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

خب شاید کلاس میزاری

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی؟

یعنی چرا بقیه از اون چیز که هستی پولدار تر تصورت میکنن تو ذهنشون یه آدم دیگه ازت میسازن 

خب شاید کلاس میزاری

نمیدونم کلاس گذاشتن مگه چجوریه؟ فقط میدونم آدمای با کلاس آروم و شمرده صحبت میکنن

اها راجب منم همین فکرو میکنم بقیه😂😂

بعد متوجه واقعیت  میشن باهات سرد میشن؟ 

رفتارو گفتار و تیپ شخصیتی و کلاس گزاشتن های بیمورد.خرج کردنهای الکی باعث میشه طرفت فکرکنه پولداری

👌 

چکار کنیم در همون سطح خودمون به نظر بیایم 

👌 چکار کنیم در همون سطح خودمون به نظر بیایم

رفتار درست...به اندازه ی شان و منزلت خودمون رفتار و گفتار کنیم...

جلوی دیگران خرجهای الکی نکنیم....تغییر لهجه ندیم...بیخودی کلاس نزاریم.....کلا خودمون باشیم