2777
2789
عنوان

اگه به من خیانت بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 47 پست
چقد بچگونه فکر کردی .. خیانت دو راه بیشتر نداره یا بخشش یا طلاق واس ما فردا معلوم میشه تکلیف زندگی م ...

مردا همینطورن اصلا خیلی چیزا براشون فرقی نمیکنه 

حالا میخوای چکا کنی بگو ماهم باد بگیریم😂

روزای خوب توی راه😎✌🏻

من تو دوران دوستی بهم خیانت شده.و وقتی فهمیدم ازهمه جا بلاکش کردم و رفتم با یکی دیگه .و بعد ازدواج کردم.ازدواجمم باعشق بود.حالا گاهی شوهرم نگاه می‌کنه ب کسی میگمش میخای منم مثل تو بشم ؟ می‌دونی واقعا نمیدونم اگه روزی همچین اتفاقی برا من افتاد چ کنم؟ازدواج فرق می‌کنه یا نه؟ قطعا نمیتونم برم باکسی دیگه.پس چکار کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بجای این فکرا تمرکز کن رو آشنایی اگه طرف ذاتش خوب باشه ۹۹ درصد تا تهش خوبه

اونقد خیانت همه جا میبینم حتی دوروبر خودم، دیگه انگار دلم سنگ شده، نمیتونم اونقد که اون منو میخاد بخامش و براش دل بسوزونم، شایدم کم کم درست شم، اتفاقا بی هیچ بی عقلی و عشقی فقط موقعیت و اخلاقشو میسنجم

نمیگم منم برم رابطه داشته باشممنطورم اینه اگه خیانت ببینم سعی میکنم به طرفم هیچ ارزشی قائل نشم و به ...

داغون میشی اینجور.یا باید کامل طلاق بگیری بری با شخص دیگه.یا هیچ وقت شأن خودتو نیاری پایین

مردا همینطورن اصلا خیلی چیزا براشون فرقی نمیکنه حالا میخوای چکا کنی بگو ماهم باد بگیریم😂

شرایط زندگی من فرق داره 

طلاق یعنی تموم شدن من 

ببخش هم نمیتونم 

فقط شاید با بی اعتمادی یه عمر زندگی کردم 

♡
من تو دوران دوستی بهم خیانت شده.و وقتی فهمیدم ازهمه جا بلاکش کردم و رفتم با یکی دیگه .و بعد ازدواج ک ...

برا خودت سرمایه جمع کن حالا اگع شاغلی پولاتو جمع کن و خرج خونه نکن یا از شوهرت بکن و جمع کن بعدش اگه غلطی کرد راحت بتونی اقدام کنی به طلاق

ینی ببینه پشتت گرمه غلطی نمیکنه، میترسه

شرایط زندگی من فرق داره طلاق یعنی تموم شدن من ببخش هم نمیتونم فقط شاید با بی اعتمادی یه عمر زندگی کر ...

میفهمم چی میگی 

بی اعتمادیم که سردی میاره بددلی میاره و خیلی چیزای دیگه 

شما هم بچه دارید؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻