2777
2789
عنوان

اگه به من خیانت بشه

274 بازدید | 47 پست

داشتم به این فک میکردم که وقتی ازدواج کردمو خدایی نکرده یه روز بهم خیانت شد، جدا نمیشم اولش منم رابطمو با مردای دیگه بازتر میکنم و حرصش میدم، اگرم حرفی زد اونموقع میگم طلاق، و مهریم رو هم میگیرم

موندم چجور بعضی خانوما بهشون خیانت میشه و هیچ کاری نمیکنن😕😕😕

الان با یه پسر تو مرحله آشناییم، ینی اونقد اینجا تاپیک خیانت میبینم، دلم میخاد برگردم بش بگم اگه یه روز خیانت کردی پدرتو درمیارم، ولی اونقد مهربون و با محبت رفتار میکنه، دلم نمیخاد از الان چیزی بش بگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اولا که زیاد تحت تاثیر اینجا قرار نگیر اینجا نود درصد تاپیک ها دروغه 

دوما ذات ادمه‌که این این اجازه رو بهش نمیده با هر کسی مث خودش رفتار کنه و‌شخصیت خودشو ببره زیر سوال

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
یعنی ارزش خودتو اینقدر میاری پایین تو مگه مث شوعرت دم دستی هستی که هر کی رسید باهاش بری 🤢

با کسی نمیرم

مثلا تو دانشگاه تو همایش اینا با بقیه مردا عکس میگیرمو استوری میکنم تا حرصش دربیاد

اما من هیچوقت هیچوقت اصالت و نجابت و عفت خودم رو زیر سوال نمیبرم 

من اونموقع متاهل و متعهدم به یکی اگر اون خواسته خودشو ب لجن بکشه.. چرا منم مث اون خودمو تباه کنم؟ 

اتفاقا دونفر نباید شبیه هم بشن بالاخره فرقای بین ادم وفادار و بی وفا باید باشه بخاطر انتقام از ی ادم چرت دوهزاری ک مثلا خیانت کرده برم خودمو خراب کنم؟ صدسال سیاه اتفاقا طلاق میگیرم میگم راحت باش و خودمم زندگیم رو میسازم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نمیدونم چند سالته 

اما نظرت ناپختس 

پس تو هم این کارو کنی فرق تو با اون شخص چیه؟

کسایی هستن شرایط ندارن جدا بشن 

اونایی که دارن باید جدا بشن 

لازم به کار خاصی نیست 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

این بدتر میشه که رابطتو با مردای دیگه بازتر کنی 

تو تو خوبی خودت بمون 

بزار تو زبونا به نام نیک بمونی 

از اون به عنوان لجن یاد کنن 

بعضی خانوما پشت وتکیه گاه ندارن 

بعدش همه مردا و زنا داتشون بد نیست .از اول آشنایی خط قرمزارو بگید

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

هواشو داشته باش باهاش باش ولی نگرانی از اتفاقی نداشته باشه که معلوم نیس بیفته تو زمان حال باش لذت ببر کسی از آینده خبر نداره فکر به این چیزا باعث میشه زمان حال حاضر خوبی نداشتی باشی وقتی وارد رابطه میشی  پی همه چی به تنت بمال

اونایی ک خیانت میبینن نمیرن ن عقب موندن ن اسکل فقط یه پابند و زنجیری بنام بچه بهشون وصله که نمیتونن از اون دل بکنن

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

چرا اصلاً به این موضوع فکر میکنی که اگه بهت خیانت بشه چه کنی؟افکار خوب داشته باش تا جذب کنی

نمیدونم، کلا خیانت زیاد شده، دوروبرمونم خیلی میبینم، خب ناخودآگاه ذهن آدم درگیر میشه

این پسره رو هم هر چقد باهام خوبه ولی بعضی وقتا که به این چیزا فک میکنم  میزنه به سرم میگم ردش کنم بره🫤

با کسی نمیرممثلا تو دانشگاه تو همایش اینا با بقیه مردا عکس میگیرمو استوری میکنم تا حرصش دربیاد

فرق نداره در هر صورت کار چیپ و الکیه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

من عین خودش نشدم...ولی دیگه روش حسابی باز نکردم و از قلبم پرتش کردم بیرون...موندم ،اونم بخاطر مظلومیت ۳بچم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اول اینکه به این چیزا اصلا فکر نکن 

شمام تا جایی کسی نباشی نمیتونی قضاوت کنی وقتی ی بچه دستت باشه یکی تو شکمت میخوای چکار کنی جز بی توجهی ؟؟ 

مگه با طلاق و مهریه اون ابروی رفته اون دل شکسته اون حسای از بین رفته اون حسی که بچه از پدر یا مادرش میخواد که دیگه نیست جبران میشه؟؟؟ 

هرگزز اسیب روحی که بهت وارد میشه با هیچ چیز قابل جبران نیست هرکسیم ی حجب حیایی داره من خودم به خودم اجازه نمیدم به خاطر خیانت ی نفر ارکان خودمو زیر سئوال ببرم و خودمو کم‌بفروشم‌مرداهم‌با این چیزا حرصشون در نمیاد خواهر من 

سعی کن زیادم تو اینطور تاپیکا نری من ی مدت میرفتم داشت برام دردسر میشد واقعا 

روزای خوب توی راه😎✌🏻