2777
2789

می‌دونم حالا خیلی مونده اما می‌خوام بدونم از شما راهنمایی بگیرم 

بچه ها مدتیه از پسری خوشم اومده همشهریمه همو فالو داریم گه‌گاه با هم صحبت میکنیم یا ی وقتایی اون سر صحبتو وا میکنه .در مورد ولنتاین هم سوالم اینه 

من خودم در حال حاضر با کسی تو رابطه نیستم مثلا بصورت شوخی وار همون روز چ استوری بزارم ک اون ریپلای کنه .ک جنبه فان داشته باشه بعد در مورد ولنتاین سینگلام باشه ی همچین چیزی فک کنم فهمیدید چی گفتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی نزار

با این استوریا فکر میکنه چقد تو کف روابط عاطفی

و پسرا میمیرن برا دختری ک فراری از رابطه عاطفی باشه

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
میخوای بدونی تورو سینگل میدونه یا تو رابطه با خودش؟؟؟

اره خواستم بدونه ک سینگلم چون ی موقعهایی تا دیر وقت با من چت می‌کنه خانوادشو خودشو میشناسم پسر خوبیه با هم هنوز تو رابطه نرفتیم منم ازش پنهانی خوشم میاد ب نظرت اون اگه با کسی باشه هر چی استوری من میزارمو ریپ میزنه؟ . واسه همین خواستم ولنتاین رو بهونه کنم ب سینگلی ک بفهمم خودشم چ مرحله اییه

یعنی میخوای واست کادو بگیره؟!

واااااییی کادو چیه دختر شوخیت گرفته 🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻 الان از تاپیک من اینو فهمیدی ؟؟ 😂😂 مگه من خولم ک با پسری رابطه‌ ندارم کادو بخوام اصلا کادو مسخره بازیا چیه من راجب ی موضوع  دیگه حر ف میزنم  ولش کن تو اصلا تاپیک منو متوجه نشدی بعد کامنت گذاشتی بد تعریف کردی چطور بقیه کاربرا فهمیدن بعد شما نفهمیدی مشکل من نیست ک عزیزم چون طولانی میشد خلاصه کردم حالام ب ذهنت فشار نیار بد مفهمی شبت خوش 😂🤦🏻

اره خواستم بدونه ک سینگلم چون ی موقعهایی تا دیر وقت با من چت می‌کنه خانوادشو خودشو میشناسم پسر خوبیه ...

نمیدونم والا

به شخصیتش بستگی داره

من قبل از ازدواج با شوهرم، ۷ ماه با یکی آشنا شدم و حتی گفت دوسم داره و گفتم دوسش دارم،ولی کلا با دخترا راحت بود.پیامشونو ریپلای میکرد تو فیس بوک و حتی جلو من وقتی بیرون بودیم به یکی از دخترا زنگ زد بیا بیرون با فلانی سه تایی بچرخیم.گسخره بازی درمیاورد و انگار نمیخواست منو جدی بگیره ولی شدیدا وابستم کرده بود

بعضیام متعهدن

نمیشه گفت

واااااییی کادو چیه دختر شوخیت گرفته 🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻 الان از تاپیک من اینو فهمیدی ؟؟ 😂😂 مگه من خول ...

باشه مرسی اگر به جای این همه توضیح یک کلمه موضوع رو خلاصه میکردی بهتر نبود؟! 

ولش کن به ذهنت فشار نیار.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
هیچی نزاربا این استوریا فکر میکنه چقد تو کف روابط عاطفیو پسرا میمیرن برا دختری ک فراری از رابطه عاطف ...

میگی چیکار کنم ی وقتایی حرفامون طول می‌کشه اون ی رفتارهایی می‌کنه شبیه ب حرف و رفتارهای عاشقانه تو چت ی عالمه حرف می‌زنیم میگم می‌خندیم شوخی میکنیم درددل میکنیم استیکرای عاشقانه این وسط رد و بدل میشه اما اون حرف اصلیه رو نمیگه  پیشنهاد دوستی رو میگم ب نظرت چرا نگفته همین سوالع واسم میخواد بستر ارتباط فراهم کنه ؟ میخواد از من مطمئن شه؟ چرا نمیگه مثلا

نمیدونم والابه شخصیتش بستگی دارهمن قبل از ازدواج با شوهرم، ۷ ماه با یکی آشنا شدم و حتی گفت دوسم داره ...

اخه هم محلیمونه همه میشناسم کس و کارشون خودشو اونجور پسر جلف و بی بند باری نیس یعنی حالا چیزی ب عنوان جمله فان پیشنهاد داری واسه ولنتاین

اخه هم محلیمونه همه میشناسم کس و کارشون خودشو اونجور پسر جلف و بی بند باری نیس یعنی حالا چیزی ب عنوا ...

خب پس خوبه

نه اون راحت بود

قشنگ ناراحتم میکرد و به بهونه شوخی لاس میزد با دخترا.

نه بخدا

جمله خاصی ندارم