2777
2789
عنوان

بی خوابی😭

75 بازدید | 9 پست

نمیدونم چه بلایی سرم اومده ولی ساعت ۹ شب میخابم که ساعت ۶ بیدار شم ولی شاعت ۲ صب به بهانه دستشویی بیدار میشم بعد دیگه خوابم نمیبره🫠قبلا اینطوری نبودم زود بیدار میشدم ولی نه دیگه انقد زود..نمیدونم چیکار کنم

از فکر و خیاله همش

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزایی که میخام ساعت ۶بیدار شم برم مدرسه اینطوریم

ساعت هفت به بعد چایی مایعات نخور قبل از خواب دسشویی برو که دچار خواب زدگی نشی از فشار نصفه شب اگرم پیش اومد با مغزه خاموش برو دستشویی بیا مغزتو بزن به اون راه که فکر نفوذ نکنه به ذهنت بخوابی حتماً متوجه شدی ساده گفتم 

ساعت هفت به بعد چایی مایعات نخور قبل از خواب دسشویی برو که دچار خواب زدگی نشی از فشار نصفه شب اگرم پ ...

مرسی فک کنم دیشب کیک قهوه خورده بودم برا همین این بلا سرم اومد شاید تا چن ساعت نباید اصن چای و اینا بخورم