2777
2789
عنوان

بچه ها با ی دختر یگه دیدمش دارم دق میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 32 پست

باز هم به دختر گول حرف های عاشقانه یه پسر بچه رو خورده

بریز دور زید میدو با یه مرد قرار بزارید که قصد ازدواج داره یعنی فقط برای آشنایی خانواده ها ام در جریان باشن

سن هم بالای ۲۷ باشه به بلوغ ذهنی رسیده باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از همشون متنفر شدم حداقل دوست آشغالم نباید باهاش دوست میشد و میرقصید تو رو خدا بگو چیکار کنم

عزیزم تمام دوستا غریین و تا حدی و مرزی باهاتن یکی پسر یکی ازدواج یکی دانشگاه و... روی دوست حساب بازنکن 

فقط همشونو بلاک کن و قطع ارتباط کن همین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
باز هم به دختر گول حرف های عاشقانه یه پسر بچه رو خوردهبریز دور زید میدو با یه مرد قرار بزارید که قصد ...

۵ سال فقط حرف مفت میزد اون بره بمیره

ولی فقط دوستم که با دختره میرقصید حالمو بد کرد

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
۵ سال فقط حرف مفت میزد اون بره بمیرهولی فقط دوستم که با دختره میرقصید حالمو بد کرد

دوستی با جنس مخالف حتا در حد داداشی خواهری وجود نداره 

بریز دور همشونو دختر بچسب به زندگی خودت 

عزیزم میدونم حالت بده تا هروقت که دوست داشتی گریه کن و ناراحت باش تا راحت تر باهاش کنار بیای  ولی باور کن تو بردی حداقل اینکه ادمای دورتو شناختی این پسره یه لاقبا ارزش ناراحتیتو نداره حتی اون دوستات..

چند وقتی حالت بده بعدش با تجربه ای که الان داری زندگیتو بهتر میسازی

میشه از تنهایی ما هزار صفحه نوشت
من کراشم رفت با یکی دیگه نابود شدم تو که متاسفم برات قلبت دیگه قلب نمیشه

قلبم قلب میشه ولی دیگه از اطرافیان نجسم چندشم میشه

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم