2777
2789
عنوان

چطور میتونید عیب های دیگران رو بزنید توروشون

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی شخصیت به تو نزدیکه و با همه افراد بیشعور رک قطع رابطه میکنمون اعصابم راحتتره ولی فقط نمیتونم ...

😂😂😂بابا منه ساده میام انقدر از یارو تعریف میکنم انقدر اعتماد به نفس میدم آخرش اون منو مسخره میکنه .

اره اینا همشون رابطه نامشروع زاده ان

واقعا هستنن

وگرنه ادم نرمال ادمی که اصلا خر نباید 

میاد چنین چرتایی میگه 

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

منم دلم نمیاد کسیو ناراحت کنم 

رک بودن اینه در مورد خودت تعارف نداری 

اینایی که گفتی رک بودن نیست بیشتر بیشعوریه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نه داره میگه عیب بو جزو عیب نیست

عزیزم به یکی بگی بوی عرقت میاد خب نوعی عیب هست یعنی عیب گذاشتی روش که به نظافتش اهمیت نمیده و کثیفه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
😂😂😂بابا منه ساده میام انقدر از یارو تعریف میکنم انقدر اعتماد به نفس میدم آخرش اون منو مسخره میکنه ...

تعریف نکن والا من خودم به شخصه از مسخره کردن بیزارم ومطمئنم کارما یه جا یقه خودشو میگیره 

خدا روشکر واقعا این اخلاق زشتو ندارم 

منم موقع بارداری چون بچه م پسر بود و هورمون هام به هم ریخته بود موهای دست و پام زیاد شده بود 

خواهر شوهرم قیافه شو کج کرد گفت وایییی چرا نمیری لیزر 

اونجا خیلی دلم گرفت واقعا خجالت کشیدم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
عزیزم به یکی بگی بوی عرقت میاد خب نوعی عیب هست یعنی عیب گذاشتی روش که به نظافتش اهمیت نمیده و کثیفه

عیب ظاهری فرق میکنه اون دیگه میتونه دوش بگیره ولی ظاهری رو نمیشه کاری کرد

پایین                                                                  

دمت گرممم😂

حقیقته

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

خدایی کار زشتیه شاید واسه خودمون پیش اومده باشه یکی یه حرفی بهمون زده باشه که دلمون بشکنه از خودمون بدمون بیاد خجالت زده بشیم.

هیچوقت هیچوقت کسیو ضایع نکنیم

منم موقع بارداری چون بچه م پسر بود و هورمون هام به هم ریخته بود موهای دست و پام زیاد شده بود خواهر ش ...

خاک تو سرش 

همینا خودشون عقده دارن کمبود دارن

وگرنه آدم سالم همچین چیزایی نمیگه

عیب ظاهری فرق میکنه اون دیگه میتونه دوش بگیره ولی ظاهری رو نمیشه کاری کرد

درسته ولی هر دوش طرف رو ناراحت می‌کنه