2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قشنگ درک میکنم...دیدم که درکت میکنم

دمتگرم بعد چیزی راجب دختره ب شوهرت نگفتی؟ من دو دفعه اول چیزی نگفتم دفعه سوم  ک از مغازه اومدیم بیرون ب شوهرم گفتم وای چقد هرررر..زه هس عمدا میچسبه بهت ب بهانه بچه..شوهرم گفت دیگه خودت برو مغازش تنهایی

دمتگرم بعد چیزی راجب دختره ب شوهرت نگفتی؟ من دو دفعه اول چیزی نگفتم دفعه سوم ک از مغازه اومدیم بیرو ...

اره یه بار همسرم باهاش بگو بخند کرد، شب اومدیم خونه 

اونو خونه راش ندادم موند بیرون یه دعوای حسابی کردم بعد اون هروقت اسم مریم میومد شوهرم جیغ میزد فرارمیکرد😂😂😂

درسته

ببین هفته پیش شمال بودم 

همسرم یه دختر عمه داره که همسن منه و جدا شده از همسرش 

بعد ایشون به ما گفت موقع برگشتن منم ببرید همراه خودتون 

چون خونش تهرانه 

این وسط داداشم و خانومش هم همراه ما بودن

نمیدونم ساده یا هول

بعد ما گفتیم اوکی ایشون هم همراه ما بیاد 

گاها پیش اومده بود با ما بیاد 

خلاصه ما قرار بود جمعه برگردیم یهو گفتن مدارس تعطیله گفتیم بزاریم شنبه برگردیم تهران و اون بنده خدا هم اجبارا موند شنبه برگرده با ما