2777
2789
اره منم ندارم😂برا شوهر خیالیمم حوصله ندارم بابا اره دقیقا فکر میکنه همین ی زن تو دنیاس..دم اینو قیچ ...

همون چون شوهر نداری داری قضاوت میکنی ازدواج کردی بازم ببینم از این حرفای خیالی میزنی😂

والا من به شخصه اصلا برام مهم نیست میگی طرف متاهل هم هست پس قطعا با سالی دو سه بار دیدن قرار نیست یه ...

منم همینو میگم 

اخه چهار ماه یکبار میخواین با این خانواده دیدار کنید چه اتفاقی میافته مثلا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون چون شوهر نداری داری قضاوت میکنی ازدواج کردی بازم ببینم از این حرفای خیالی میزنی😂

اره ازدواج کردم شبو روز دخیل میبندم هیچکس تو خیابون بهش لبخند نزنه تا ایمانش نلرزه 

باش

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
شکر خدا دور برم خیانت ندیدم و نشنیدم تو اقوام نزدیک متاهل با هم که اصلا نشنیدم ولی قبول دارم اگه بیش ...

خب خدا رو شکر که ندیدی و نشنیدی

حتما زن ها و مردهاتون رفتارشون سالمه

اما خب این خطر رو باید در نظر گرفت که بعضی ریزه رفتارها خدایی نکرده به یک اتفاق بزرگ تبدیل نشه

وقتی یه سری رفتارا  از یک شخصی توی ذهن آدم تکرار بشه و همش بیاد جلو چشم ، ناخودآگاه میشه یک فکر روزمره

و اینجاست که دل یک زن متاهل میترسه که مبادا ذهن شوهرم درگیر یه سری فکرا بشه... 

عاقلانه تصمیم بگیر                                                                                      عاشقانه زندگی کن  
منم همینو میگم اخه چهار ماه یکبار میخواین با این خانواده دیدار کنید چه اتفاقی میافته مثلا

واقعا 

یادمه اوایل ازدواجم دوست همسرمم ازدواج کرد 

من کلا پوشش خودم آزاده مثلا با تیشرت شلوار بدون روسری 

دوست همسرم یه کم خانومش رو محدود میکرد از این نظر و دوست داشت همسرش روسری سرش باشه 

خانومش سر این موضوع نسبت بهم گارد گرفته بود🥴

خب خدا رو شکر که ندیدی و نشنیدیحتما زن ها و مردهاتون رفتارشون سالمهاما خب این خطر رو باید در نظر گرف ...

اره عزیزم شکر خدا آدمهای سالمی اطرافم هستند 

والا من فکر میکردم اکثرا اینجورین تا با ورود به این سایت کاخ باورهام فرو ریخت🤦

اینجا فقط هر روز میبینم تاپیک خیانت و... میزنن 

البته حرف شما درسته در صورتیکه مثلا هفته ای یه بار با طرف رفت آمد باشه ولی دیگه سالی دوبار به نظرم فکر کردن به این موضوع مسخره میشه 

وای یه مغازه خیلی ارزونه و بزرگه ..ارزانسرا هس دوس دارم هر شب برم خرید 

ولی یکی از کارکن های اونجا ک شاگرد هس یه دختره ب شدت جلف ک جلو شوهرم کلی ادا میاد ب کنار. به بهانه ی بچه ی تو بغل شوهرم هی میره کنار شوهرم با بچه میحرفه آخه ب شاگرد مغازه چه این کارا.. چند بار بچه بغل من بوده ک نیومده سمتم فقط از دور با بچم حرف زده اونم برا سبک بازی