2777
2789
عنوان

دلیل بیداریتون چی هست این موقع

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 90 پست
کنکوری

اوه عزیزم 

موفق باشی ایشالا 

چه رشته ای دوست داری؟

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون اگه با گوشی باشم کلی از کارام عقب میوفتم...

منم  عقب میفتم. ولی برای روحیه ی ما خانم ها گاهی بی خیالی و خلوت کردن با گوشی نیازه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
یک مدت حنا بزن پوستش محکم میشه. البته نمیدونم در شرایط سوختگی بسوزونه یا نه اگر دوست داشتی یک کم امت ...

میسوزه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
عزیزم یه کرمه هست اسمش سودوکرم خیلی خوبه

کالاندولا مارک دینه از سودوکرم موثرتره😍  من ۳تا ۳تا میخرم .درمان هر زخم و سوختگی و زخم و...هست. سودو برای پیشگیری عالیه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من عرقسوز کشاله رانم داره دیوانم میکنه با هیچیم خوب نمیشه هرشب از این درد بیدارم

روغن بزار فریزر یخ بزنه بعد بزن به جاهایی که عرق جوش شده نثله آب رو آتیشه من همیشه تو فریزر روغن دارم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
چه خوب مرسی عزیزم

دور از جون جایی از ادم با حرارت یا ساییدگی بسوزه،بخصوص حرارت،همون لحظه زده بشه،دیگه خبری از تورم و درد و تاول نیست. از کشفیات همسرم هست که آشپزه

منم عقب میفتم. ولی برای روحیه ی ما خانم ها گاهی بی خیالی و خلوت کردن با گوشی نیازه

آره خوبه....من اینجارو دوست دارم....برنامه ی خاص دیگه ای هم تو گوشی ندارم..زیاد علاقه ندارم تو گوشی چرخ بخورم،،یعنی حوصلشوندارم..فقط و فقط نی نی سایت.....

خوب من ۴ تا بچه دارم..اونا صبحانه...نهار..شام میخان....دانش آموزن باید تو درسها کمکشون کنم....نظافت خونه ...خریدخونه...گاهی اوقات نوبتی مدرسه ی بچها میرم و از درساشون میپرسم....کلا سرم شلوغه...حالا اگه بخوام مدام سرم تو گوشی باشه...خیلی از کارهام عقب میوفتم.....سعی میکنم وقتایی کهذشوهرم نیست وکاری ندارم،بیام نی نی سایت ی کم حالو هوام عوض شه....

آره خوبه....من اینجارو دوست دارم....برنامه ی خاص دیگه ای هم تو گوشی ندارم..زیاد علاقه ندارم تو گوشی ...

شرایطمون یکسانه تقریبا عزیزم🥹🥹🥹منم ۳قلو دارم‌ .یک قل بیش فعاله و انگار ده تا بچست. من فقط شب که خوابن وقت دارم کمی استراحت کنم و سرمو بکنم توی گوشی