2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول لوبیارو خیس میکنم بعد میرم سراغ پیاز فراوون خوردمیکنم ی کوچولو تفت میدم بعد گوشت رو اضافه میکنم اینقدرررررر باپیاز تفت میدم ک قشنگ سرخ بشه بعد نمک فلفل زردچوبه اضافه میکنم.سلزی هم ک ازقبل سرخ کردم سلزی و لیموامانی رو اضافه میکنم اب میریزم زیرشوکم میکنم چشمک زنان تاصبح هم میپزه هم جامیفته

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

لوبیاتو بذاز بپزه

بعد پیاز به مقدار لازم بردار رنده کن (اینجوری بیشتر لعاب میده)

بعد یکم تفت بده پیازت سبک شده گوشتتو بریز یه تفت ریز بده تا رنگ گوشتت عوض شه

بعدم ادویه هاشو بزن یکمم دارچین بریز و یکی دو قاشق رب اناااار بعد اضافه کن به لوبیات و سبزیتو تفت بده تا قشنگ سرخ بشه و بریز تو قابلمهههه

متاهل🩷🍃

من گوشت رو‌جدا میپزم توی زودپز و لوبیا رو جدا چون ابش تیره هس.پیاز تفت میدم نگینی سبزی سرخ شده بازم حسابی تفت میدم یه کوچولو رب گوجه میزنم اب گوشت میریزم نیم ساعت بپزه بعد لوبیا و گوشتای پخته شده رو اضافه میکنم نیم ساعت بعد حاضره.ادویه هم ک نمک زردچوبه فلفل سیاه و لیموترش

من پیاز نمی‌زنم 

گوشت گوسفند و دمبه رو با یکم روغن و زردچوبه و نمک و فلفل تفت میدم سبزی سرخ شده بهش اضافه میکنم کمی تفت میدم کمی آب میریزم زیرش رو خیلی خیلی کم میکنم تا کم کم جا بیوفته نیم ساعت آخر هم لوبیا از قبل پخته شده و دوتا لیمو اضاف میکنم هر کی هم خورده کیف کرده راز خوشمزگی قورمه ب سبزی و گوشت زیادش هست

آب لوبیا هم بریزم تو خورشت؟

نه 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

سبزی از قبل ابپز میکنم یکی دوروز یابیشتر توی فریزر باشه،بعد درمیارم سرخش میکنم باشعله کم اینقدری سرخ میکنم که رنگش سیاه بشه اماتلخ نشه،اواخرسرخ شدنش توی ظرف دیگه پیاز سرخ میکنم گوشت میریزم توش رنگش عوض شد به سبزی هااضافه میکنم وتفت میدم خوب بعدبهش زردچوبه میزنم ونوک قاشق رب،آب ولیمو خشک که دوطرفشو سوراخ کردم وشستم رو هم اضاف میکنم جوش که خورد شعله رو کم میکنم،لوبیاچیتی هم که جداپختم گوشت نیم پز شد بهش اضاف میکنم ومیذارم جابیوفته،گوشتمم پخت نمک میزنم ومیچشم اگر ترشیش کم بود کمی گردلیمو میزنم ومیذارم جابیوفته قشنگ

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍