2777
2789
چیکبار کتم وقتی اونا باهام سردن بی احترامی میکنن

کم کم طوری که پررو نشن ارتباطتو باهاشون خوب کن اونوقت میبینی چقدر رو نامزدت تاثیر مثبت میذاره تو به خاطر شوهرت این کارو می‌کنی به خاطر زندگیت تو دستت بگیرش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اوضاع رو درست نکنی بعد ازدواج کار بدتر و سخت تر میشه فقط خودت میتونی شب یلدا نزدیکه یا برو خونشو ...

بلد نیستم چیکار کنم.نامزدمم حس میکنم محض همین بی محلم میکنه ..حتی چن وقت پیش بهش گفتم همراه خودت میام خونتون ..گفتم سخته برام تنهایی بیام ..

نامزدمم گفت باشه 

ولی همکاری نکرد باهام

به عنوان یه خواهر میگم به هیچ عنوان اول پیام ندید بهشون تا هر وقت که لازم باشه بهونه آوردن دلایل زیا ...

یه زن مجرد اگر به یه مرد پیام نده، به دختر فامیل زیر دوش حموم پس از .... پیام بده؟

زندگی بدون نهنگ ممکن نیست (اینهنگ)

من همه پستای قبلتو تقریبا خوندم اما یه چیزی بگم ببین همهههه مردا قبل اینکه بری سرخونه زندگی شخصی خودت بچه ننه ان همشون بلا استثنا حتی ممکنه تا چند ماه اول یا یک سال اولم اون وابستگی زیاده باشه ممکنه حتی قبلا وابسته نباشن ولی ازوقتی ازدواج میکنن یادشون میاد خانواده دارن من نمیگم همه مردا ولی میشه خیلیاشونو بازشون با رفتار کشید سمت خودت من باشوهرم دعوا هاااااا کردم سراین وابستگی  یعنی انقد دعوا کردم که حد نداره واقعا ولی بعدا فهمیدم زبون خوش بیشتر جوابه با پنبه سربریدن بیشتر جوابه گرچه الانم یه جاهایی وابستگی شدید داره ولی کمتر شده اولا فک کن من تازه عروس بودم مثلا عصربودم خواب خواب بودم یهو میدیدی زنگ میزد باباش که خواهرشو بیاره خونمون بدون اینکه به من بگه بعد باعجله منو بیدار می‌کرد فک کن آدم روانی میشه تواون شرایط ولی الان حتی اگه اونا خودشونم زنگ بزنن از ترس وحشت میکنه نکنه من الان قاطی کنم میگم هنوزم خیلییییییییییی باهم اختلاف داریم ولی خداروشکر نسبت به اولا یه مقداروابستگیه کمتر سده اگه اون موقع ۱۰۰ درصد سمت اونا بود الان شده ۸۰درصد اینم بگما من سعی میکنم رابطه خوبی جلوش باخانوادش داشته باشم 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)