2777
2789
عنوان

قضاوت

114 بازدید | 20 پست

امشب با تمام وجود دلم سوخت،قضاوت شدم به خاطر شیرخشکی بودن بچم،اینجا مینویسم تا حرفهایی که شنیدم هیچوقت یادم نره

هیچ وقت مادر بودن کسی رو قضاوت نکنیم،اونم کسی که زجر مسیر ivf رو به جون خریده و سلامتی خودش رو به خاطر بچه دار شدن به خطر انداخته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچوقت اینایی که بخاطر شیرخشکی بچه و پوشک گرون مادرو زجر میدن درک نکردم 

13سال پیش پوشک بچم مولفیکس بود 9هزارتومن و مای بیبی ازون پلاستیکیا6هزارتومن همه زجرم دادن بخاطر این موضوع اما بعد چندسال همونا برا بچه هاشون مولفیکس میگرفتن در حالی که مای بیبی سری جدید اومد😂

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

بچت سخت دندون در میاره چون شیر مادر بهش ندادی

ربطی نداره بگو مهم نیسدندون دیرو زود داره ولی بلخره در میاد اما گشنه بمونه کم خون و بیمار میشه

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔

بچت سخت دندون در میاره چون شیر مادر بهش ندادی

خب عزیزم اینو با لحن بدی گفتن؟

شاید طرف میخاسته بهت اطلاعات بده ک مثلا بدونی دندون دیر درآوردن بچت ب این خاطره

نمدونم واقعا ربطی داره یانه

فقط منظورم اینه ک شاید قصد ناراحت کردنتو نداشته 

مگه شیرخشک دادن ب بچه چیز بدیه؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

هیچوقت اینایی که بخاطر شیرخشکی بچه و پوشک گرون مادرو زجر میدن درک نکردم 13سال پیش پوشک بچم مولفیکس ب ...

شیرخشک چه ایرادی داره اخه؟!

انگار شیر مادر طلاست

اونی که شیر خشک میده هم نامادریه

هر کس شیر مادر بخوره راحت دندون در میاره

نه اتفاقا بچه ی من با شیر خودم سخت دندون در اورد تو یه سالگی اما اون که شیرخشکی بود تو 10ماهگی

خب عزیزم اینو با لحن بدی گفتن؟شاید طرف میخاسته بهت اطلاعات بده ک مثلا بدونی دندون دیر درآوردن بچت ب ...

امشب پسرم گریه و بی قراری دندون دراوردن داشت

منم کلافه و عاجز بودم

هرکاری میکردم اروم نمیگرفت

این وسط همسرم اومد گفت من میدونستم بچمون سخت دندون درمیاره

گفتم از کجا اخه؟!گفت مامانم گفتم چون شیرمادر نمیخوره سختش میشه