بعد من اصلا دوست رفیق ندارم چون قبلا ضربه خوردم و اعتماد نمیتونم بکنم این خانوم دختر خیلی خوبی شمارمو گرفت گفت باهم بریم بیرون و باشگاه منم شماره ای بهش دادم واتساپ تلگرام ندارن نخواستم داشته باشه ، پیام داد گفت واتساپ نداری گفتم نه هیچی ندارم دوباره پیام داده سلام چه خبر چیکار میکنی گفتم سلام قربونت تو خوبی ، الان پیام داد سلام خبری ازت نیست چه کنم من چه غلطی کردم
تو همون استخر باهم باشین دیگ باهم شنا کنین مسخره بازی درارین اب بپاشین روصورت همولی بیرون رفتن و ای ...
تو استخر باهم حرف زدیم خب خیلی چیزامون شبیه هم بود شغل بابامون ماه تولدمون اینا بعد اون ۳۰ سالش من ازش کوچکترم چند سال مجرد مثل این که تنها نمیزارن بره جایی منو برا همین به مامانش گفت میخواد بیاد بیرون با من بریم ، آدرس باشگاه که میرمم گرفت بیاد میترسم جوابش ندم بیاد تو باشگاه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حق میدم بهتخب بگو بهشون که زیاد اهل چت کردن با گوشی نیستی براب همینم هست ک برنامه ای وصل نکردی ترجیح ...
تو استخر که عزیزم سه روز پیش بود رفتیم تموم شد اون گفت بیا بریم کافه ای بیرون من میترسم به خدا یه وقت پسر بیاره نمیخوام قضاوتش کنم زبونم لال بشه ، الان به نظرت جواب چی بدم گفته خبری ازت نیست انگار تیکه ام انداخت