2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله خانواده عروس به پسرم ربع سکه دادن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اره طلا میدن داماد معمولا به عروس ولی برعکس چی

مامانم اینا هیچی ندادن به همسرم فقط همون یه جفت النگویی که به خودم دادن! البته برا عروسی یه گردنبند فروهر بزرگ و سنگین گرفته بودن براش

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

شما چی هدیه دادین؟ یلدا چطور هدیه دادن به پسرتو‌ن؟

من النگو دادم به عروسم 

والا 3 ساله عروسمه تاحالا نپرسیدم که یلدا یا عیدی چی اوردن براش  خدا شاهده خبر ندارم 

من خودم عیدی هرچی لازم داشته باشه میخرم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
دوران عقد چطور؟ پاگشا نکردن

اره اون موقع یه دست لباس کفش کمربند ست لباس زیر و تمام سکه دادن به همسرم

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چه مادر شوهر خوبی🥲

عروسمم واقعا خانمه در کل احترام همو داریم