2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 26696 بازدید | 739 پست

اومدم ببینم چی جواب دادی دیدم تاپیک ترکیده 

لعنتیا😂

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

سلام عزیز خوبی صورتت خوب شد .من جلو آیینه میرم حس میکنم گونه ها یکیش یه کوچولو کوچیکتر .میترسم برم ترمیم نیم سی سی بزنه و از اون یکی بزرگتر بشه 😐

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی بمیرم عزبزم انشالا یه دری باز بشه به روت تمام مشکلاتت حل بشه پر از برکت و رزق و روزی گلم ❤️

خدانکنه عزیزم 

حتما میشه چون به خدا ایمان دارم قبلا هم اینجوری شدم ولی باز درست شده کارام

این کاربر کلا پرحاشیه هستهمیشه دوسداره تایپک هایی بزنه ک مورد توجه قرار بگیره نی نی یارم چند باری تع ...

چقد ور میزنی تو تایپیکای این بنده خدا برو آدم شو هی میگی کاربر قدیمی 

سلام عزیز خوبی صورتت خوب شد .من جلو آیینه میرم حس میکنم گونه ها یکیش یه کوچولو کوچیکتر .میترسم برم ت ...

سلام گلم اره خوب شدم کلا ورمش خوابید 

هرکاری کنی قرینه نمیشه برا منم گونه ام یکیش بزرگ تره حساس نباشه اگر خیلی مشخص نیست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اومدم ببینم چی جواب دادی دیدم تاپیک ترکیده لعنتیا😂

یادم نبست چی گفتم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خدانکنه عزیزم حتما میشه چون به خدا ایمان دارم قبلا هم اینجوری شدم ولی باز درست شده کارام

👌💕❤️

خب جای جوشاتو چیکار کردی که ردش نمونه؟من هرچی جوش میزنم ردش میمونه اه

دکتر رفتم لایه بردار داد به مرور که دیگه جوش نزدم جاشون رفت 

شماهم برو دکتر ختما

دکتر رفتم لایه بردار داد به مرور که دیگه جوش نزدم جاشون رفت شماهم برو دکتر ختما

چه دکتری برم عزیزم؟با خودم گفتم برم فشیال ولی اونم میترسم چون خیلیا رفتن و نتیجه عکس داده صورتشون بدتر شده به نظرت برم متخصص پوست؟یا اونایی که فشیال کار میکنن؟

چه دکتری برم عزیزم؟با خودم گفتم برم فشیال ولی اونم میترسم چون خیلیا رفتن و نتیجه عکس داده صورتشون بد ...

نه فشیال ربطی به جوش نداره 

برو متخصص پوست و مو