2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 27056 بازدید | 744 پست
اسی عزیزم بزار منم ببینم چون منم تو فکرم برم یه کم ژل تزریق کنم صورتم تپل شه

قبلو برات میذارم چون الان ورم هست خیلی فشنگ نیست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قشنگ شده چونه رو هم زدی؟ چند سی سی کلا زدی؟

نه چونه دوسال پیش ردم 

۸ سی سی شقیقه و بغل های گونه خط لبخند 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم فیلرشقیقه که زدی کامل پرنشده چراشقیقه هات

یه طرف کامل پر شده اما یه طرف اره پر نشده جا داره هنوز حالا برا ترمیم می‌رم که پرکنه 

یه طرف کامل پر شده اما یه طرف اره پر نشده جا داره هنوز حالا برا ترمیم می‌رم که پرکنه

وای من هرچقدرمیزنم بازمی‌ره دیگه دارم دیوونه میشم

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
وای من هرچقدرمیزنم بازمی‌ره دیگه دارم دیوونه میشم

شقیقه رو؟

مبارکت باشه عزیزم 

طبق معمول دیر رسیدم به عکس😅

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
شقیقه رو؟

اره من صورتم گرده ولی شقیقه هام گوده وقتی میزنم خیلی خوب میشه ولی بعدازچندروزجذب میشه فقط 20درصدش میمونه

اره من صورتم گرده ولی شقیقه هام گوده وقتی میزنم خیلی خوب میشه ولی بعدازچندروزجذب میشه فقط 20درصدش می ...

الان به نظرت من برم برا ترمیم چقدر برا شقیقه ام نیازه ؟؟

به به خانوم قشنگ😍

قبلا عکستونو دیده بودم خیلی تغییر کردین

زیباتر شدین

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
الان به نظرت من برم برا ترمیم چقدر برا شقیقه ام نیازه ؟؟

والا نمی‌دونم بایددکتربگه ولی هرطرف یه سی سی بازم بزن میشه بپرسی میشه هر ماه زدتاکامل پرشه یعنی عوارض نداره آخه چون زودزودمیزنم میترسم