2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 10471 بازدید | 355 پست
اره ورمه تا دو‌هفته منم شقیقمو زدم قشنگ شد

منم زدم اما به طرفش خالی هست هنوز دیدی ؟؟ رفته رورمخم نمی‌دونم برم بگم باز پرش کنه یا نه دیدی شقیقه رو ؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دیدم دو هفته دیگه برو جاهای خالیشو پر کن من شقیقم پر شد خیلی تاثیر داشت تو چهرم

عالی شده عزبزم 

من یه طرفش کامل پر شده ها یه طرفش نه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خیلی خوشکلی هزار ماشاءالله میشه بگین چه برندی زدین برای شقیقه و گونه و هر کدام چند سی سی

من؟

عالی شده عزبزم من یه طرفش کامل پر شده ها یه طرفش نه

طبیعیه من دوبار زدم تا یکم اوکی و قرینه شد یه بار دیگه هم باید بزنم ولی هر بار دو دهم یا سه دهم میزنه جاهای خالیشو  شقیقه حساسع 

‌پس برم دوهفته دیگه بزنم 

دکترم گفت فعلا برا تصمیم گیری زود دوهفته دیگه دیدی اوکی نیست بیا 

بزار دیگه چون میخوام خودمم بزنم گیر دادم عکس بزاری

هستی عزبزم 

اسی کجایی بزار ماهم ببینیم

میخوای عکس قبلو بذارم چون الان این فرم اصلی نیست بتونی تصمیم بگیری