2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3523 بازدید | 208 پست
ن عزیزدلم چرا ناراحت بشمخیلی ممنونم از محبتتهمسرم الحمدالله حالش خیلی خیییلی بهتره❤روند درمانش تا ای ...

خداروشکر انشالا به بهبودی کامل برسه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن عزیزدلم چرا ناراحت بشمخیلی ممنونم از محبتتهمسرم الحمدالله حالش خیلی خیییلی بهتره❤روند درمانش تا ای ...

الهی الحمدالله خداروشکر من تاپیکاتونو دنبال میکنم انشاالله هرچه زودتر سلامتیشونو به دست بیاره 🤲🤲

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
خداروشکر انشالا به بهبودی کامل برسه

شما عکس الانتو نزاشتین چند شب پیشم باز به تامیکتون دیر رسیدم گفتم اسی دوباره بزار باز نزاشتین 😕😕

زیبایین ماشاالله نسبت به ۶سال قبل تعقیر کردین حسابی ابروهاتون کاشته دیگه

ممنون عزیزم نه کاشت نبست اون موقع نازک برمبداشتم خر بودم 🥲

الیته سه سال پیش میکرو کردم اما الان. رفته

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ممنون عزیزم نه کاشت نبست اون موقع نازک برمبداشتم خر بودم 🥲الیته سه سال پیش میکرو کردم اما الان. رفت ...

دور ازجونت پس حسابی مراقبت کن ازشون حیفه قشنگن

من لبمو زدم بهم نیومد😕😕😕دوست دارم لبم قلوه ای بشه ولی اونجوری ک میخاستم نشد رفتم انزیم زدم😕

پیش دکتر خوب برو بعد بگو‌ کناره های لب رو نزنه بیشتر مرکز لب