2777
2789
عنوان

عکسم بعد تزریق ژل 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 12770 بازدید | 431 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی فیلر زیرچشم درد داره؟من ازآمپول وحشت دارم

تنها جایی که درد نداره همین زیر چشم هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چقققددد نسبت ب قبلا تغییر کردین

یعنی نسبت به عکس اول که گذاشتم تغییر کردم خیلی؟؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
یعنی نسبت به عکس اول که گذاشتم تغییر کردم خیلی؟؟

نه منظورم نسبت ب خیلی وقت پیش 

چند سال قبل عکس گذاشتین

کلا چهره تون متفاوت شده

ولی الان هم ب نظرم عکس قبل فیلر بهتره

ان شاءالله ک بعد خوابیدن ورم خوب بشه

کجاتو ژل زدی ندیدم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
جدی...من وحشتناک از آمپول میترسم اما به شدت واجبه برام

بی حس می‌کنن دردی نداره به شدت هم ننیجه مثبتی داره اگر زبر چشمات گود باشه 

نه منظورم نسبت ب خیلی وقت پیش چند سال قبل عکس گذاشتینکلا چهره تون متفاوت شدهولی الان هم ب نظرم عکس ق ...

خودم که چهره بعد ژل رو‌ خیلی بیشتر دوستدارم