2777
2789
عنوان

مهریه

115 بازدید | 16 پست

❇️ مهریه چقدر باشه خوبه 🧔‍♂🧕 ⁉️

✅ پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : 

بهترين زنان امّت من ، خوب روترين و كم مهريه ترين آنان هستند .[بحار الأنوار : 103/237/25 .]

بهترين مهريه، سبكترين آن است .

.[كنز العمّال : 44707 .]

از ميمنت و خجستگى زن اين است كه خواستگارى اش راحت ، و مهريه اش سبك باشد و راحت بچه دار شود .[كنز العمّال : 44721 .]

✅ پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : در مهريه آسان بگيريد ؛ زيرا مرد مهريه [سنگين] زن را مى دهد ، اما در دلش نسبت به او كينه و دشمنى پديد مى آيد .

.[حسيكة : أي عداوة و حقدا (النهاية : 1/386) .] .[كنز العمّال : 44731 .]

✅ امام صادق عليه السلام : شومى و نا خجستگى زن ، زياد بودن مهريه او و نافرمانى از شوهرش است .

.[معاني الأخبار : 152/1 .]

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مرد هستم 

و اینجوری که شما پست رو شروع کردید با احادیث مهریه کم معلومه راضی هستید به مهریه کم 

من از دید خودم میگم 

مهریه نه کم اش خوبه نه زیادش 

۱۱۰ تا خوبه 

ضمنا اینی که میگن کی مهریه رو داده که گرفته دقیقا جمله درستیه 

چون پاش برسه هیچ مردی با رضایت و بدون دعوا و دادگاه مهریه نمیده و هیچ زنی بدون شکایت دادگاه مهریه اشو نمیتونه بگیره! 

مهریه زیاد زن رو بی محابا و یاغی میکنه که زندگیشونو خراب میکنه

مهریه کم مرد رو یاغی و بی مسئولیت میکنه! البته آدمتون و طرفتون شخصیت و اخلاقش هم خیلی مهمه

من مرد هستم و اینجوری که شما پست رو شروع کردید با احادیث مهریه کم معلومه راضی هستید به مهریه کم من ا ...

خیر این تاپیک از طرف کس دیگه ایی بوده و با اصرار از من خواستن تاپیک بزارم 

من خودم مهر یه ام تقریبا سنگینه و موافق با سنگین ام با این دوره و زمونه

من مرد هستم و اینجوری که شما پست رو شروع کردید با احادیث مهریه کم معلومه راضی هستید به مهریه کم من ا ...

البته بستگی ب شخص هم داره 

مردایی زو دیدم ک فقط ب خاطر مهریه مجبورن زندگی کنن

و هزاران خطا دور از چشم همسر میکنن

البته بستگی ب شخص هم داره مردایی زو دیدم ک فقط ب خاطر مهریه مجبورن زندگی کننو هزاران خطا دور از چشم ...

منم دیدم ازاین مدلیمردا 

ولی میدونین فرقشون چیه؟ اینکه وقتی مهر خانومش کمه کارای زشتشو علنی میکنه میگه همینیه که هست مهرتو میدم گمشو برو خونه بابات! حداقل الان داره مخفی و با ترس و لرزش پیش میره و جرات نداره قبح اشو بشکونه! هرچند اون زندگی دیگه خراب شده!

بر عکسشم دیدم

وقتی مهر خانوم زیاده خدارو بنده نیست و سر سازش نمیاره تا تقی به توقی میخوره یا میخاد جدا شه یا تهدید به جدایی و مهریه میکنه که باز اینم زندگی نمیشه! ممکنه سر یه مشکلات خیلی ساده و پیش پا افتاده خانوم شیر بشه به پشتوانه مهریه اش و زندگیشو از هم بپاشونه!

حتی اگه ایشون خیلی مذهبی هستن و معتقد مهریه السنه (مهریه حضرت زهرا (س) ) چهارده تا نبوده بلکه بیشتر حدود بیست سی تا بوده، که البته مقتضیات زمان و مکان رو باید در نظر داشت، دوره زمونه الان زندگی ها به محکمی و استواری زمان پیامبر نیست و آمار طلاق به شدت بالا رفته، قطعا مهریه ضامن خوشبختی نیست ، شخصیت طرف بهترین ضمانت خوشبختیه و مهریه ارزش زن نیست، ارزش هر دختری همون پسری هست که میپسنده و باهاش ازدواج میکنه!

منم دیدم ازاین مدلیمردا ولی میدونین فرقشون چیه؟ اینکه وقتی مهر خانومش کمه کارای زشتشو علنی میکنه میگ ...

کاملا درسته 

اما خانم ها معمولا پابند تر ب زندگی آن تا مردا 

البته بازم شخص با شخص فرق میکنه

ولی یه جور پشتوانه خوبیه

جز یه مورد دیگه هر کی اطرافم دیدم مهریه رو بخشیدن توافقی جدا شدن 

چه دختر چه زن 

یا بخشیدن یا بجاش بچه رو گرفتن 

فقط یه مورد شوهرشو انداخته زندان بخاطر مهریه 

به هرحال مهریه نه کم باشه نه زیاد بنظرم خوبه 

کاملا درسته اما خانم ها معمولا پابند تر ب زندگی آن تا مردا البته بازم شخص با شخص فرق میکنهولی یه جور ...

واقعا دخترهای دهه هشتادی خیلی زودتر کم میارن و با اندک مشکلی جا میزنن، نسل پدر مادرای ما نسلی بودن که چینی شکسته رو بند میزدن و استفاده میکردن نسل الان توی ظرف یکیار مصرف غذا میخورن چون حتا حوصله شستن بعدشو ندارن و تا ظرف میشکنه میندازنش سطل آشغال!