2777
2789
ببین همون وقت چیا خوردی؟استرس یا عصبی نشدی؟چیزای نفاخ، یا فود مپ بالا(گوگل کن) بخوری ممکنه اذیتت کن ...

بخدا میبینی برنج کباب میخورم خوبم روز بعد میخورم همون روز مریضم ب غذاها نیست ولی خودم حس میکنم ب ماست چیزا بدتر میشم نمیخورم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست دارم بمیرم و این درد نکشم😭😭😭با رژیم دیگ نمیگیرتت؟دکتر گوارش رفتی چی گفت من نرفتم هنوز

نه نرفتم من فقط محبورشدم مسافرت بچدم برم دکترعمومی. ممشکلم حل بشه ک نشد🥲اولین بارم بود میرفتم اونجا🥲همه فهمیدن مشکلم چیه خجالت میکشیدم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
منم روده تحریک پذیر دارمعلایمت بگو

دلدرد شدید دور ناف و سمت راست شیکم بیشتر حس دستشویی داشتن ولی نداشتن در واقعیت.. احساس فشار تو شیکم هرزگاهی حالت تهوو دردش از کل دلدرا فرق میکنه تو پهلومم هست درد تا صبح دردش طول میکشه

هیچ رقمه اروم نمیشه روده هام ورم میکنه فقط باید دراز بکشمیکم بخوابم تا بهتر بشهنهایتش مسکن میخورم یک ...

من نه مسکن خوب میکنه درمو نه چیزی شما مسکنت اسمش چیه من خوابم نمیبره از درد