2777
2789

تا صبح که نمی دونم ولی در کل اگه میخواین سرفه و سرماخوردگی زود تموم بشه اصلا و ابدا بوی سرخ کردنی و روغن استشمام نکنید و تا چند روز ادویه، میوا های حساسیت زا، هله هوله و ترجیحا لبنیات نخورید 

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
خلط داره عزیزم

گیاهی میخوای آب و عسل بده

آویشن هم عالیه اگه داشته باشه

یا آب گل ختمی

یا دانه به بزاره تو دهنش مک بزنه

دارویی میهوای

قرص مونته لوکاست بخر روزی یکی بده

باشربت گایافنزین هر ۸ ساعت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دمنوش گل ختمی خبازی خیلی زود جواب میدهدخترم سرفه های بدی میزد بهش دادم خداروشکر الان نمیزنه فقط تب د ...

گل ختمی که زرد رنگ هست ؟..

چجوری و چقدر و چند ساعت دمش بدم ؟؟

ممنون میشم اگه پاسخ بدین 

هرچی بیشتر میگذره ✨😍♥️بیشتر بهم ثابت میشه💋تو قشنگ ترین اتفاق زندگیم بودی همسرم🔐🥺🧿
وای پسر من ۶ سالشه خیلی سرفه میکنه و سرفه هاش یجوریه انگار خلطی ولی خلطش اصلا بالا نمیاد 😩😩😩دیگه ...

شرژت ایمیونس بهش بده .واسپاری کلداماریس 

هر دو واسه پیشکیری

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

کاری ک خودم اینجا شنیدم و انجام میدم برای دخترم 

با ویکس سینه پشت سینه پیشانی پشت گوش و یکم زیر بینیش با ویکس چرب میکنم و یکم ماساژ میرم و گاهی ی حوله گرم میکنم میزارم رو سینش

و توی خونه و بیشتر موقع خواب حتما دستگاه بخور گرم روشن میکنم 

هر کسی انجام داد نتیجه گرفت برام دعای خیر کنه 💖

گل ختمی که زرد رنگ هست ؟..چجوری و چقدر و چند ساعت دمش بدم ؟؟ممنون میشم اگه پاسخ بدین

نه عزیزم بنفشه

سه تا قاشق پیمانه کن بریز تو قوی استیل یک نبات بزرگ هم بنداز بزار بجوشه نیم ساعت تا چهل دقیقه 

بعد تو لیوان بریز بازم یک نبات کوچولو بنداز داخلش چون یکم بد خوره

بزار یکم ولرم بشه سریع بده سر بکشه

سرد ندی که فایده نداره خداییش خوبه

وظیفه اس عزیزم💞

اگر حال بچت با این روش بهتر شد 

تروخدا برای بچهام دعا کن ک دیگه سرما نخورن خیلی خسته شدم از مریضی🥺🤍

گیاهی میخوای آب و عسل بدهآویشن هم عالیه اگه داشته باشهیا آب گل ختمییا دانه به بزاره تو دهنش مک بزنهد ...

اابته مونته لوکاست 5برای کودکانه که جویدنیه ......ولی بدون تجویز نده بهتره 

دخترم سرما خورده دوهفتس .....چون مشکل ریه داره سرفه هاش دیرتر خوب میشه .......

بهتر اینه آویشن عسل بده تا صبح ببری دکتر 

اگه سرفه خشک داره شیر و زردچوبه خوبه 

یک لیوان شیر با یک قاشق چای خوری زردچوبه بجوشون یه کم از داغی افتاد عسل داری توش بریز بده بخوره

میتونی،یه کم پیاز رو رنده کنی به اندازه یک قاشق،غذاخوری بشه یه کم عسل بریز توش بده بخوره خیلی تنده ولی،برای سرفه یه کم هم بخوره خیلی خوبه