2777
2789
عنوان

از امشب شروع کردم به دیدن فیلم سم تا الان😐🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 44 پست
هزارپای انسانی دوقسمتشو دیدم ب شدتت سممم واقعا حالم گرفته شد۱۲۰ روز در سودوم که الان دارم میبینم حال ...

من اونو تبلیغش رو تو بارداری دیدم تهوع داشتم بدتر شدم تا مدتها حالم جا نمیومد😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

من سیب ممنوعه برا عذاب دادن خودم دارم میبینم قطعا اگه زينب و علیها ازداوج نکنن من شکست عشقی بدی این وسط میخورم آخه خیلی بهم میان 😂💔💔💔💔

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازگیا فیلم دوشیزه،موآنا،رستگاری در شاوشنک رو دیدم خوب بودن مخصوصا رستگاری در شاوشنکسریال لوسیفر ...

لوسیفر که عااااالیهههه😍😍😍😍

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
لعنت به پدر پدر سگ سازنده فیلم هزار پا

خارجیه؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
لوسیفر که عااااالیهههه😍😍😍😍

وای وای وایییییییی از پارسال همین موقع که گیم آف ترونز می‌دیدم همچین هیجانی تجربه نکرده بودم 

😍😍😍😍

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

وای وای وایییییییی از پارسال همین موقع که گیم آف ترونز می‌دیدم همچین هیجانی تجربه نکرده بودم 😍😍😍� ...

خوشبحااالت

من الان همه سریال خوبارو تقریبا دیدم و نمیدونم چی رو شروع کنممممم😩😩😩😩

من تازگیا فیلم دوشیزه،موآنا،رستگاری در شاوشنک رو دیدم خوب بودن مخصوصا رستگاری در شاوشنکسریال لوسیفر ...

دپ نیستن فیلماش؟

برم ببینمشون بلکه حالو هوام عوض شه😑🚶🏼‍♀️

آرههزارپای انسانی ، ۳ قسمته ، ربطی بهم ندارن

مرسی