2777
2789

۲۰سالمه 

دوبار کات کردم تا الان البته اونارو فراموش کردم و مشکلی برا تو رابطه رفتن از نظر احساسی ندارم

دلیلم اینه می‌خوام خودخواه بشم و فقط ب خودم فکر کنم 

و تا ۲۵سالگی هر کی چه خوب چه بد اومد سمتم جواب منفی میدم 

الآنم رو یکی کراشم ک البته اونم با من خیلی اوکیه انگار منتظر فرصته که بهم بگه و پسر جذاب و درست حسابی هم هس

ولی می‌خوام دکمه اونم بزنم 

سکه همیشه شی یا همیشه خط نمیفته ک

من در مورد سکه حرف نمیزنم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که اینکار رو کردم

پولدار بی پول همه رو رد کردم 

اول باید برا خودم ی موقعیت درست پیدا کنم 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

تصحیح کن حرفتو

۲۰ سالته عزیزم طبیعتا بزرگترین لطف اینه بیشتر تجدیدنظر کنی درمورد ادما

هر کی گفت دوست دارم که نشد آدم درست

حداقل تا ۳۰ سالگی روی خودت و ساختن خودت تمرکز کن

معیارات اونجا منتظرتن

من که اینکار رو کردمپولدار بی پول همه رو رد کردم اول باید برا خودم ی موقعیت درست پیدا کنم

منم براین نتیجه رسیدم فقط اینطوری میتونم پیشترفت کنم 

تو نتیجه گرفتی؟

من همش دارم از بقیه اسیب میبینم چ خاستگار چ کسی که ادعا میکنه دوستم داره قلبم داره میترکه

توعم کاریکه من می‌خوام بکنم رو بکن 

ما دخترا با احساسمون ب زندگیمون گند میزنیم

تفکرت رواجازه بده ادما نزدیک بشن اما در چارچوب همه آدما بد نیستنازشون میتونی یادبگیری و میتونن مسیرت ...

برا رابطه موقت میان سمتم 

منم احساساتیم وقتمو احساسمو میزارم بعد میرن 

همون وقت و احساس رو برا خودم میزارم 

انشالله بهترین مسیرم با همین روش مشخص بشه چون نمی‌خوام مردی نزدیکم بشع