2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم..شوهر منم به اسرار خانوادش....به اسرار پدرو مادرش ،تمام مالو اموالشو زد به اسم اونا........

من به شوهرم گفتم هیچوقت نمیبخشمت.....به پدر شوهر و مادرشوهرم گفتم واگذارتون کردم بخدا....

نشستم و در سکوت بخاطر بچهام زندگی میکنم....۲ ساله باهاشون قطع رابطم....به شوهرم گفتم پدرو مادرت بمیرن از من انتظار نداشته باش.برای مراسم سوگواری بیام........اولا که نمیام.....دوما اگه بیام برای شادی دلم تو مراسم تشیع جنازه شرکت میکنم

عزیزم..شوهر منم به اسرار خانوادش....به اسرار پدرو مادرش ،تمام مالو اموالشو زد به اسم اونا........من ...

سخته انگار آدم پشتش خالیه ! واینکه من دو سه تا مورد تو اطرافم دیدم که طرف زده به نام برادر 

حالا برادره دبه میکنه 

نه خب شاید مادرش کمک کرده و اینکه الان طلاق ها خیلی زیاد شده باید بترسن عروس یهو بره و همه چی رو ببر ...

خب از طرفی هم اگر مادره بیفته و بمیره این خونه هم مثل اموال دیگه بین همه وراث تقسیم میشه و هوتوتو 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
سخته انگار آدم پشتش خالیه ! واینکه من دو سه تا مورد تو اطرافم دیدم که طرف زده به نام برادر حالا براد ...

آره سخته.....خیلی سخته....پشتت خالیه....الکی داری زندگی میکنی...این ی واقعیته....خوب حالا زن بعد فوت همسرش باید چیکار کنه.....همه چیز دست خانواده ی شوهره..خوب حالا اگه این وسط خدای نکرده سر شوهر ی بلایی بیاد تکلیف چیه؟؟؟؟؟عروس باید بره حمالی خانواده ی شوهرو بکنه...خیلی عذرمیخام..ک*و*ن خانواده ی شوهروبشوره که یک لقمه نون بهش بدن؟!.....در حالی که اون زن بدبخت قناعت کرده....از خیلی چیزها چشم پوشی کرده... مدل به مدل نپوشیده.شوهر کار کرده ،اون جمع کرده....بعد باید اینطوری کنار گذاشته بشه...مگه زن تو زندگی مرد  مترسک سر جالیزه!!!!!....خدا همچین خانوادهایی رو لعنت کنه.که با زندگی پسراشون اینکارومیکنن....خدا همچین پدرو مادرایی رو لعنت کنه که باعث میشن ی زندگی اینطوری سردبشه.....

اونایی که میگن نهم نیست و نوش جونشون.واقعا میگن؟؟؟ یعنی شوهرتون خونه ای که خودش خریده بزنه به اسم ما ...

شاید از ترس توقیف اموال و مهریه اس 

دوستت چجور ادمیه بساز یا ازونا که مدام تهدید مهریه و ایناس

من باشم قبول نمیکنم و بشدت میسوزم البته الان مادرشوهرم فوت شده ولی کلی گفتم

آرزوم زندگی آزادانه اس آزادی از زندان شوهرم ..دردو فشاری که توی سینمه رو فقط اون زندانی میفهمه که نمیدونه قراره ازاد بشه یا اعدام💔