2777
2789

اووو شوهر من میخواس سند ماشینو بنام مامانش کنه البته داش زمزمه میکرد پیش خودش به بابام گفتم گفت بگو لازم نکرده هزینه سند بدی همون قولنامه کافیه ، منم گفتمش نبینم سند بزنی ، سند میزنی چرا از روی ما رد بشی بری به نام مامانت کنی ؟ اینکارو کنی پیه جنگ جهانی رو بخودت مالیدی ها . . . پر رو ها حالا که زن گرفتن یادشون اومده نقش پسر خوبه رو بازی کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همه ی سرورانی که در اعمال خاکسپاری....چرا به نام ننه اش زده،؟به اسم خودش چرا نیست؟

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

چرا  مردا فکر میکنن زن هیچ حقی نداره 

بابا از زن مگه محرم تر هم دارن؟؟احترام مادر جای خود  

اگه بلایی سر مرد بیاد زنش نباید یه سرپناه داشته باشه ؟؟؟

اصلا به اسم زن نزنه بزنه بنام خودش 

حالا شوهر دوست من همه چیو به نام خواهرش و دامادشون میزنه 

خدارحمتش کنه💔

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
دقیقا مادرش همینو گفته به دوستم.وقتی دوستم فهمیده و قهر کرده رفته خونه پدرش وقتی از مادره پسره پرسید ...

دوستتم از این ب بعد دلش نسوزه ریخت و پاش کنه اون خونه هم نه مادره میخوره نه پیره میرسه ب ورثه مادر والا 

مینیمال 
اخرش چکار کردی

هیچی به اصرار خانوادم برگشتم سر خونه زندگیم اون موقع بچم دوسالش بود و دلم نمیخواست طلاق بگیرم البته تا پای دادگاه و ...هم رفتیم ولی اخرش شوهرم‌منت کشی کرد و اشتی کردم

یک سال بعد با جنگ و دعوا شوهرم رفت خونه رو پس گرفت ازش الان به نام خودمونه

میگمم وایی سید کشته شددد

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻