2777
2789
عنوان

مرگ داره میادسراغم توروقرآن راهنمایی کنید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8020 بازدید | 235 پست
سرترالین فقط ۲شب اول بیخوابم کرد ، بعدش روز به روز حالمو بهتر کرد ، کاش دوباره این حالتا برنمیگشت

من سیتاسکا خوردم  نصف شب کل بدنمو انگاربرق گرفته بود کابوس میدیدم خیلی عوارصش برام زیاد بود دیگ نخوردم فعلا فقط حالم بدشه پروپرانول ۱۰میخورم . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قسمت شقیقه ها و پیشونی ب حدی ک چشام از سر درد میخواس از جا در بیاد...برا من چند ماه طول کشید عزیزممن ...

ام آرای مغز هم دادیذ؟؟سردردهاتون حس سوزش وگرفتگی سفت وشل شدن داشت؟حس منگی وگیجی ام داشت سرتون

منم همینم . فقط باید خانواده مراقب روح وروان ادم باشه . وگرنه این بیماری تااخر عمر باهامونه. میتونی ...

من هرروز پیش مامانم الان ۴۶ روزه ، فقط گریه می‌کنه منم مجبورم بمونم ، چون تنهاست ، نمیتونم آرومش کنم سخته واسش ، بنظرت هرروز گریه های مامانمو ببینم خوب میشم 😔شرایط خیلی بدی دارم

کاملا میفهممت ، هرچقدر هم خودمو مشغول کنم مگه دست از سرم برمیدارن

امروز شوهرم ی حرف زد بهم . حرفشم بشوخی. من ازشدت ناراحتی و استرس داشتم ازحال میرفتم انگارغم دنیارودلم بود وکل افکارمنفی تومغزم.

رفتم دارو مصرف میکنم ، بعد از فوت داداشم اینجوری شدم که شدیییید شده ،بازم باید برم

خدارحمتشون کنه وبه شماصبرعطاکنه.

فقط تحت نظرپزشک داروبایدکم یازیادبشه.

کدوم شهریااستان هستید؟

من هرروز پیش مامانم الان ۴۶ روزه ، فقط گریه می‌کنه منم مجبورم بمونم ، چون تنهاست ، نمیتونم آرومش کنم ...

ن گلم حق باشماست . حتما تحت نظر دکتر داروهات بخور نخوری بدترمیشی . مامانتم ببر دکتر .خدابیامرزه داداشتو 

ام آرای مغز هم دادیذ؟؟سردردهاتون حس سوزش وگرفتگی سفت وشل شدن داشت؟حس منگی وگیجی ام داشت سرتون

نه عزیزم ام ار ای ندادم...یعنی دکترم نخواست

همین طور ک حالات منو دید خودش متوجه شد ک حمله عصبیه

ولی چون درد شدید قفسه سینه داشتم نوار قلب و اکو و ..‌اینجور چیزا ازم گرفتن ک اوکی بود.

سر درد من از سر شب شروع میشد...نه حس گیجی نداشتم

شما چند وقته این علائمو دارین؟؟ از کجا شروع شد؟؟ چکاپ شدین؟

من هرروز پیش مامانم الان ۴۶ روزه ، فقط گریه می‌کنه منم مجبورم بمونم ، چون تنهاست ، نمیتونم آرومش کنم ...

عزیزم🥺میدونم داغ جوون چقدرررررجگرسوزه.

ازخدامیخوام صبرتون روزیادکنه