2777
2789
عنوان

حس شیشمم قویه هر سوالی داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 3105 بازدید | 526 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن نداری ولی این بحث و بی مهری ها اذیتت میکنه .اگر نیاز داری راهنماییت کنیم درخواست بده و بگو مشکلتو

سلام،برای من شاغل شدن میبینی؟ کِی و چه شغلی یه؟

بچه دارمیشم ؟ کِی و جنسیتش چیه؟

خونه دار شدن برامون میبینی ؟ چه سالی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزمزمه ی بی مهری افتاده تو زندگیت ک بیشتر سر بگو مگو ها و حرفای بقیس ک ب اینجا کشیده شده.هر نابودی ...

اگر دبیری شرکت کنم قبول میشم؟

دکترا شرکت کنم،دولتی قبول میشم؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

شوهر آینده ام اول اسمش چیه ؟

قیافش چه شکلیه؟

اونم هنرمنده؟

همه یه جور میشن شیفته ام 😍انگاری گلشیفته ام 😜.مجردم و در حال ساختن آینده.درخواست دوستی ندید چون درخواست دوستی قبول نمی کنم.ورود آقایون به تاپیک هام ممنوع 🚫.با آقایون تبادل نظر نمی کنم .کاش آدما یاد بگیرن که بهم دیگه توهین نکنن و دل هم دیگه رو نشکنن.

عزمزمه ی بی مهری افتاده تو زندگیت ک بیشتر سر بگو مگو ها و حرفای بقیس ک ب اینجا کشیده شده.هر نابودی ...

بی زحمت تمرکز کن عشقم ببین حس مهران بهم چیه گلی و چی فکر میکنه درموردم؟؟🌱✨

راجب خودم چی حس می‌کنی

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
کی ازدواج میکنم غریبس یا فامیل شغلش چیه؟ چرا ازدواجم جور نمیشه؟

چشم زخم داری. و حسادت بقیه باعث شده تو بختت و کارات گره بیوفته.

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

الان درمورد من چی تو ذهنش میگذره

وایب خوبی بهش میدی .

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …