2777
2789
عنوان

حس شیشمم قویه هر سوالی داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2866 بازدید | 489 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت چجور پسریع چه شخصیتی داره

درمورد رابطه ی منو امیر هر چی حس می‌کنی بهم بگو

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

واقعا حس ششمی هستی ؟میتونی بهم کمک کنی؟

من کی ازدواج میکنم(منظورم تو چند سالگی ازدواج می کنم هست)؟با چه کسی ازدواج می کنم(اول اسمش چی داره یا از قیافه اش بگو)؟تو دانشگاه چه رشته ای میخونم(چه رشته ای میخونم و درآینده چیکاره میشم)؟

دلفین عروسکی هستم.یه دختر دهه هشتادی.مجردم و درحال ساختن آینده .درخواست دوستی قبول نمیکنم .لطفاً درخواست دوستی ندید .ورود کاربر آقا به تاپیک هام ممنوع .با آقایون تبادل نظر نمیکنم .بی احترامی و توهین نکنید و به سلیقه دیگران احترام بذارید .ممنون.

چرا همه دوستام ازم بدشون میاد حس میکنم هیچکس ازم خوشش نمیاد دلیلش چیه؟ من میتونم برای امتحانای ترمم ...

سوال اولت میخواستم بگم که منم مثل تو هستم.همه زنای دروبرم مخصوصا دوستام ازم بدشون میاد ولی مردا اینجوری نیستن باهام اوکی هستن .خیلی حس بدیه🥺😭.کاش به سوالت جواب بده تا منم جواب سوالمو بگیرم .

دلفین عروسکی هستم.یه دختر دهه هشتادی.مجردم و درحال ساختن آینده .درخواست دوستی قبول نمیکنم .لطفاً درخواست دوستی ندید .ورود کاربر آقا به تاپیک هام ممنوع .با آقایون تبادل نظر نمیکنم .بی احترامی و توهین نکنید و به سلیقه دیگران احترام بذارید .ممنون.

سوال اولت میخواستم بگم که منم مثل تو هستم.همه زنای دروبرم مخصوصا دوستام ازم بدشون میاد ولی مردا اینج ...

🥲🥲

من اصلا با مردا ارتباط ندارم خودم ازشون بدم میاد نمیدونم اونا چطورن😂ولی خب واقعا نمیفهمم چرا بدشون میاد کاش حداقل دلیلشو بفهمم خودمو درست کنم

حس میکنم یه خوراکی با طعم نعنا ام همه بی دلیل ازم بدشون میاد

🥲🥲من اصلا با مردا ارتباط ندارم خودم ازشون بدم میاد نمیدونم اونا چطورن😂ولی خب واقعا نمیفهمم چرا بد ...

منم باهاشون ارتباط ندارم ولی اونا دورم موس موس میکنن.من خوشم نمیادازشون.اون خوراکی با طعم نعنا رو منم موافقم.واقعن همین حس رو دارم .

🥲🥲من اصلا با مردا ارتباط ندارم خودم ازشون بدم میاد نمیدونم اونا چطورن😂ولی خب واقعا نمیفهمم چرا بد ...

بهت چه وایبی میدم؟