2777
2789
عنوان

حس شیشمم قویه هر سوالی داری بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 406 پست
خیلی

حس زهیر بهم چیه

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
من چی گ دلش منو نخاد میکشمش بهتر😓تصمیم گیرنده تو خانوادش کی هست ونظرشون درمورد من چی؟

معموما همشون دخالت دارن از اون بچه کوچیک تا بزرگش

بهتره ی مدت خودتو از چشمشون دور نگه داری و خیلی کمرنگ بشی تا هر اتفاقی ک باید بیوفته سریع تر بیوفته

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ینی دوستم نداره؟؟

بگی نگی ولی در حد ی آدم معمولی دوستت داره

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

معموما همشون دخالت دارن از اون بچه کوچیک تا بزرگشبهتره ی مدت خودتو از چشمشون دور نگه داری و خیلی کمر ...

زهیر دلتنگم میشه؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
بگی نگی ولی در حد ی آدم معمولی دوستت داره

زهیر بهم فکر می‌کنه ؟

به نظرت باید چیکار کنم؟

بهت گفتم اون آدم میخواد زندگیتو از هم بپاشه و بره پی کارش هرچی ک همسرتو حساس میکنه بریز دور و انجام نده.

با اون فرد دیگ ارتباط نداشته باش.گوشیت بدون رمز رو میز باشه.

هرچه زودتر درست کن خودتو وگرنه طلاقت میده و برات ی جایگزین میاره ک بتونه زندگیشو جمه و جور کنه و از فکر تو بیاد بیرون و کار هاتو تلافی کنه

سلام اسیمن خیلی اتفاقای بدی تو زندگیم افتادهو دارم تلاش میکنم تا سال آینده عوض شنمیتونم امسال قبول ش ...

خیلی ناامید شده بودی ی تایمی و حس میکردی دنیا ب آخر رسیده.

با ی دل پر خون و غصه بلند شدی و تصمیم گرفتی مسیرتو تغییر بدی .

ولی بازم اون حسا میاد سراغت ک باعث میشه تورو خسته کنن.

تسلیم نشو . تو و این اراده قویت زندگیتو متحول میکنه اون چیزی ک میخوای رو بدست میاری .

از دستش بدیم!یعنی فوت کنه؟ بعدا منظورت چه زمانیه؟

بله و اگر فوت کنن این روزها یاد آور شما میشه 

و دچار افسردگی میشین.

بهتره باهاش مدارا کنین.

عمر دست خداست زمان مشخص نمیکنه.

عزیزم واسع منم بگو بابام راضی میشه و میتونم با محمد ازدواج کنم؟ اگه اره تا کِی؟ محمد دوسم داره؟ با ک ...

خیلی آدم نرمالی نیست محمد سر همین پدرت ناراضیه.

از هرچیزی ک ب گذشته تو ممکنه مربوط بشه دور شو ی مدت با هیچ پسری در ارتباط نباش تا همه چیز فراموش بشه.