2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 102875 بازدید | 1146 پست
ناموسن خونه و مغازه ۳ تومنی مگه هست؟ والا تهران خیلی گرونه

تهران گرونه ولی تو شهرما خونه تا سه میلیارد پیدا میده حتی باغچه(همون باغ)به متراژ کوچولو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تولدت مبارک باشه همه کسم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن ۲۲ یا ۲۵ درصد

بانک سرمایه فکر کنم بالای یک میلیارد ۳۵ درصد میده.ولی خونه بخر حتی کلنگی بده اجاره .یا رهن کامل پولو بزار بانک سودشو بگیر بخورو خرج کن.حداقل ارزش ملکت و پولت بالا بره نه تو بانک اصل مایه رو بخوابونی سال بعد بی ارزش میشه

خدایا مددی...
‌ببین مغازه اجاره فوقش میشن ماهی ۸ سود میشه ۶۰ بنظر اینجور خیلی بهتره دروغی نیس

اینم در نظر بگیر پولت تو بانک ثابت میمونه اما خونه یا مغازه روش میره حتی اگه اجاره اش کمتر از سود بانک باشه

به عنوان کسی که یه کمی سرم تو بازاره میگم خونه بخر چون خونه هرروز قیمتش میره بالاتر و در کل سرمایست وقتی هم خواستی خونه بخری خیلی بهتره اگه تو حاشیه باشه موقع قولنامه هم قبلش همه چیو چک کن 

استعلام بگیر ببین خونه به اسم چند نفره 

سرت کلاه نذارن

یه بنگاه معتبر برو و حتما کل قولنامه رو با دقت بخون

اگر هم میخوای بذاری بانک 

یه بانک خوبو معتبر بذاری 

از این موسسه مالی اعتباری های جدید نباشه یه وقت بگی سود اینا بیشتره بعد بذاری پشیمون بشی

حتما‌ بانک معتبر پولتو بذار

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

کم کم پولت هم بی ارزش میشه اما خونه گرون من 68 میلیون داشتم خونه گرفتم الان  دو میلیارد و خورده ای هست اما اگه تو بانک بود نهایت هفتصد هشتصد میشد

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم