2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 90429 بازدید | 1053 پست
فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

نه بابا من بابام ۶۰۰ تومن گزاشته بانک ماهی ۸ بهش سود میدن...

تو اگه خونه بخری سال بعد اون خونه کم کمش ۴۰۰ می‌ره رو قیمتش ولی پول بانک همونه تغییر نمیکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

ببین دو تومنش ر و خونه بخر اونم راحت ماهی ۸ تومن داری و روز به روز میره ارزش سرمایه و یه تومن دیگه بزار بانک اونم ماهی ۲۰ میلیون میده دیگه ماهی نزدیک ۳۰ تومندداری مثل ملکه زندگی میکنی والله فقط این

حتما ملک بخر الان سود خوب میگیری منتها بعدا یهو ملک طلا بالا میره بیچاره میشی 

مادر من اینکار کرد نتیجه اشاین بود خیلی خیلی ضررر کرد ۲تا خونه ویلایی شد بزور دوتا اپارتمان 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
نه بابا من بابام ۶۰۰ تومن گزاشته بانک ماهی ۸ بهش سود میدن...تو اگه خونه بخری سال بعد اون خونه کم کمش ...

تو این مملکت کم کمش ۴ میلیارد میره رو ملکش

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

طلا خونه ماشین 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)