سه ملیارد گیرم اومده میخام بزارم تو بانک سود بشه چون هیچ هنری ندارم و نمیخام این پول به کسی بدم کارکنه بعد ضرر بیینه چیکار کنم تنها سرمایه من هست چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین دو تومنش ر و خونه بخر اونم راحت ماهی ۸ تومن داری و روز به روز میره ارزش سرمایه و یه تومن دیگه بزار بانک اونم ماهی ۲۰ میلیون میده دیگه ماهی نزدیک ۳۰ تومندداری مثل ملکه زندگی میکنی والله فقط این
نه بابا من بابام ۶۰۰ تومن گزاشته بانک ماهی ۸ بهش سود میدن...تو اگه خونه بخری سال بعد اون خونه کم کمش ...
تو این مملکت کم کمش ۴ میلیارد میره رو ملکش
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"