2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 89375 بازدید | 1050 پست

سرمایه گذاری دلاری عالیه یکی از آشناها 700 میلیون گذاشت تو این کار هر ماه 40 میلیون سود میگیره تا یک سال اون 700 تومن و نمیتونه برداره ولی هر ماه 40 میلیون سود تازه به دلار یعنی اگه دلار بره بالاتر بیشتر سود میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اصلا توی بورس یا این بازارای ارز دیجیتال از هر نوعیش که میخواد باشه سرمایه گذاری نکن ، بگذریم از اینکه کلا این کارا یه نوع قماره  ولی چرا میگم این کارو نکن چون ظهور منجی بشریت واقعا  به حق نور ۱۴ معصوم و تمام شهیدان راه حق و به کوری و کری چشم و گوش شیطان نزدیکه ،  اگه مسخره میکنید حقیقتِ جهان هستی رو با دلیل و کلی توضیح و کلیپ تو وبلاگی که تو امضام هست  در این مورد نوشتم  

ولی عزیز با پولت یا خونه بخر یا مغازه ، تو شهری مثل کاشان آخ آخ عاشقشم میتونید یه واحد ۷۰ ۸۰ متری تر و تمیز دو سه سال ساخت بگیری ، 

چندین میلیونش هر چقدر کرم و عشقتونه بده واسه صدقه و کمک به نیازمندان یا بهزیستی واسه بچه ها تو دلت هم به  نیت و عشقِ سلامتی و ظهور هر چه زودتر مهدی موعود و یارانش این کار رو انجام بده ، مطمئن باش خداوند چنان تو زدگیت جبران میکنه که حیرت زده بشین🌱

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

سه میلیارد بده خونه بخره بعد ازش ماهی ۶ میلیون اجاره بگیره به چه دردش میخوره.خرج کنه بره بابا دنیا د ...

اگه  قرار بود  همه  اینطوری  کنن  هیچکی  هیچی  نداشت

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
سرمایه گذاری دلاری عالیه یکی از آشناها 700 میلیون گذاشت تو این کار هر ماه 40 میلیون سود میگیره تا یک ...

فامیلت نزول داده ... ۷۰۰ میلیون درصد سودش ۸ درصد هست ولی معمولا وقتی میدی یکی دیگه اینکار و برات کنه ۶ درصد هست ۷۰۰میلیون ۶ درصدش میشه ۴۲ میلیون

بچه ها بیاید تاپیک آخرم تو جیب بابام مواد پیدا کردم😭😭😭😭😭

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

سلام قرض الحسنه مهر ایران هر مبلغی بزارید بعد ۴ ماه همون مبلغ رو با سود ۴ درصد میدن اگه بیشتر بزارید ...

این طور وام دادن بانک مهر برای همه شهرهاست یافقط تهران  چون من  دو ماه پیش رفتم گفتن تا چهار ماه یک سوم پولی که گذاشتی بهت وام میدن بعد از شیش ماه نصف تا یکسال دوبرابرر میدن  حالا که شما گفتین میخواستم ببینم جدیدا فهمیدی یا قبلا اینطوری بود

چون میگی هنری بلد نیستی زمین ، خونه ، مغازه بخر .. بعدم اگر خودت خونه داری خونتو اجاره بده اگرم مغازه خریدی که بیشتر سود میکنی اونم بده اجاره یه مقدارم طلا بخر بزار بمونه طلا هم ضرر نداره اینا که گفتم نیاز به هنر نداره هرچی بمونه ارزشش بیشتر میشه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

مغازه بخر یا خونه بخر خواهش میکنم چون اگه بزاری بانک دولت بی ارزش میشه....مغازه اگه بخری  میدید اجاره یا خودت باز کن مغازه رو چیزی توش بفروش این که بلد بودن نمی‌خواد ....از این طرف هم ارزش مغازه و ملکت روز به روز بالا میره سود خوبی می‌کنی به لطف خدا 

فامیلت نزول داده ... ۷۰۰ میلیون درصد سودش ۸ درصد هست ولی معمولا وقتی میدی یکی دیگه اینکار و برات کنه ...

عزیز سرمایه گذاری دلاری من گفتم 700 میلیون اونجا دلار سرمایه گذاری می‌کنی دلارم برمی‌داری ، 

خب نداشته باشه .وقتی آدم میمیره یه کفن که بیشتر با خودش نمیبره. تو اصلا بگو تو دنیا کوه طلا داشته

عجب

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم