2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 84295 بازدید | 1027 پست
فکر کن پول مال خودمه و فکر کن مجردم

دیگع گفتن واقعیت اینقدر سخت ک فکر کنم ؟؟؟

بیخیال مهم نیستتتت...همون بدین طلا و خونه یا بقول خانمه کانتینررررر ....من اگع گفتم مجرد هستین بخاطر این بود ک این کار باید ی مرد باشه ی کسی ک بلد باشه ک من صفر تا صدشو بلدم همین خانمم میشه ولی بلد نیست و میفته تو ضرر ..و یک روزیم دستم ب پول برسه این کارو شرو میکنم ک سوده 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگع گفتن واقعیت اینقدر سخت ک فکر کنم ؟؟؟بیخیال مهم نیستتتت...همون بدین طلا و خونه یا بقول خانمه کان ...

داداش خب مگه مجرد و متاهل داره؟؟!

مگه طرف مغز خر خورده مالش رو بده دست به اصطلاح شوهر

خودمون ده تا مرد رو حریفیم

داداش خب مگه مجرد و متاهل داره؟؟!مگه طرف مغز خر خورده مالش رو بده دست به اصطلاح شوهرخودمون ده تا مرد ...

کاری ندارم پول خودتونه اختیارشو داریم هر کاری دوسداشتین بکنین 

همین خری ک ازش حرف میزنین ینی بهتره بکم شوهر اگه ادم ی مرد خوب تو زندکیش باشه میشه عزیزترین کس زندگیش ...بخدا شوهر بد نیستتت فقط باید ی مرد خوب انتخاب کنی هر چند ک سخته بگذریم کاری ب اینا نداریم پول پول میاره همین سرمایه شما خوبع واسه رشد کردن واسه پیشرفت حالا شما ک ی پا مردین پس میتونین ی کاری با این پول بکنین ک ۴نفرم دور شما نون بخوره(بعضی خانما ده تا مرد حریف این ی حرف حق)

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...