2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 91655 بازدید | 1063 پست
و منی که به شدددددتتتتتت.به شددددتتتتتت .به شددددددتتتت ها،نیاز به پول دارم ولی دریغ از یک میلیون.د ...

🕋🕋☪️🕌📿🕋سلام 🕋🕋☪️🕌📿🕋خدا🕋🕋🕌🕋را🕋🕋☪️🕋شکر🕋🕋🕋🕋خوبین خداکریمه الله شکرت🕋🕋☪️🕌📿🕋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با سلام به نظر بنده اگر ماشین بخری بهتره چون از یه طرف گرانتر میشه و اگر هرکه پول گرونتر خرید می تو ...

ولی بنظر من بهترین چیز خونه  و طلاست طلا دائم افزایش پیدا میکن  خونه هم سالیانه افزایش پیدا میکنه ولی ماشین نمیشه بگیری بزاری کنار الکی خاک بخوره و اگر ماشین خراب شه هزینه ها بالاست بهترین چیز خونه و طلاست

ولی بنظر من بهترین چیز خونه و طلاست طلا دائم افزایش پیدا میکن خونه هم سالیانه افزایش پیدا میکنه ول ...

نظر خوبی است

ماشین رو میتونه هم استفاده کند هم وقتی قیمت خوب بود بفروشد و طلا هم عالی یه و اما نگهداری اش درد سره و خونه هم خوبه اگر می شود یه خونه بخر و کمی ترو تمیزش کن و بفروش 

سلام دوستان 🕋🕋📿🕌☪️🕋💚🕋🕋🕋🕋🕋خدا🕋🕋🕌☪️🕋🕋را🕋🕋🕌🕋شکر🕋🕋📿🕋خوبین🕋🕋📿🕋 پس پول بزاری ب ...

نه حرام نیست اونجا یه قرار داد بسته میشه که پول بهشون دادید که باهاش تجارت کنن بخاطر همین حرام نیست

با سلام به نظر بنده اگر ماشین بخری بهتره چون از یه طرف گرانتر میشه و اگر هرکه پول گرونتر خرید می تو ...

ایشون خانم هستن مرد تیستن که هریدوفروش ماشین بکنن واینکه میخوان ازش درامد دربیارن صرر هم نکنه یه ماشین بخره بزنه جایی چقد صرر میکنه....این تظر شما به درد اقایون اونم از نوع کلاهبردارش که تو نمایشگاها نشستن معلمله میکنن تا کلاه نزارن نمیتونن سود کنن ...اما خونه ومغازه بهتره میده اجاره درامدم داره دبگه 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚