2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 79999 بازدید | 987 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه بخر 

هیچوقت از ارزش نمی افته  

ولی الان تو این وضع رکود اقتصادی سرمایه گذاری تو بانک اصلا به صرفه نیست 

طلا هم خوبه ها اگه خواسای بخر 

فقط تو صندوق امانات بانک بزار 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بانک بزاری فقط ارزش پولت میاد پایین..

خونه بخر و اجاره بگیر درسته اجاره کمتر از سود هست ولی ارزش پولت حفظ میشه.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

خونه بخر و باقیشم طلا بهترین کاره

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

آدم عاقل تمام تخم‌مرغ هاشو تو ی سبد نمیزاره

اگه شهرستانی با دو تومنش میتونی ی خونه کوچیک بخری بدی رهن و اجاره

۵۰۰ میلیون طلا 

برو فنی حرفه ای ی هنری آموزش ببین و مدرک بگیر با ۵۰۰ میلیون الباقی ی کار و کاسبی کوچیک و پردرآمد راه بنداز

بده ملک

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

اونایی که میگن بانک بزاری بی  ارزش میشه  پول  فک کن ۶۰میلیون سود در ۱۲ ماه سال میشه ۷۲۰میلیون  یک سوم سرمایه اش بر گشته  تازه  روی سود پول هم سود میاد  الان چکاری انجام بدی که سالی ۷۲۰ میلیون سودداشته باشه تازه واسه سال بعد پولش میشه  ۳و ۷۲۰ وسود بیشتری میگیره  واینطوری تا آخر سال یک میلیارد سود میگیره  بابت  ۳و۷۲۰ تا اینجا  در عرض دوسال پولش میشه  نصفش که بانک گذاشته بر گشته  حالا این نظرمن بود  دوستان  

طلا اصلا نخر اگه حتی اب شد هم بخری یهجور حسابی میکنند که تهش هیچی بهت نرسه بهترین راه اینه که یه مق ...

سکه سال ۱۴۰۰ قیمتش ۱۰ میلیون تا ۱۲ میلیون بوده

الان بالای ۵۰ میلیون

توی ۳ سال ۴_۵ برابر شده

چطوری تهش هیچی به آدم نمیرسه؟؟؟

طلا هیچوقت واسه سرمایه گذاری بلندمدت ضرر نداشته. هیچوقت....