سه ملیارد گیرم اومده میخام بزارم تو بانک سود بشه چون هیچ هنری ندارم و نمیخام این پول به کسی بدم کارکنه بعد ضرر بیینه چیکار کنم تنها سرمایه من هست چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره به نظرم طلا و سکه برا سرمایه گذاری خوب نیست ریسک زیادهنگهداریشم مشکله..یه ملک بدون دردسر بخره هم ...
اتفاقاخوبه
طلای بدون اجرت خوبه
در صورتی که مراقب باشی تر و تمیز باشه بعضیا انقدر جرم گرفته سالها مصرف شده
سکه هم خوبه ها
ولی ریسکش بالاست
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
خودم تهرانم ولی شهرستان ها هم خرید و فروش داشتماز کجای تهران خریدی؟
بیا خصوصی
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮