2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 63272 بازدید | 846 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون بزار بانک. سودشو بگیر

امن ترین کار همینه

با پولی که بهت میده برو مهارت کسب کن. طلا بخر

قشنگ آباد میشه زندگیت

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودم‌بخورم یا ضرر‌ببینم

به هیچوجه توی بانک نگذار. اکیدا توصیه میکنم به هیچوجه به سود بانکی راضی نشی.

طلا بخر و یه جوری هم بخر که بتونی کم کم اگر نیاز شد ازش برداری. میتونی مثلا 2.5 رو طلای آبشده بخری و بقیه رو سکه پارسان بخر.

یه صندوق امانت بانک بگیر و همه رو بزار اونجا. و هر موقع نیاز داشتی یکی از سکه های پارسیان رو بفروش که به اصلش دست نزنی.

فقط و فقط از جای معتبر گیر. با آدم مطمئن برو و از جای معتبر بگیر. نداری متونی از جای معتبر سکه بخر. هر چند سکه حباب داره ولی برای بلند مدت خیلی خوبه.

اگر بتونی یه اپارتمان کوچیک هم بخری که چه بهتر. سرمایه میشه برای آینده. اگر میتونی قسط وام بدی یه آپارتمان با پیپرداخت بردار و بقیهش رو قسط بده تا مال خودت بشه. ولی به هر حال بتونی نقدی یه آپارتمان خوب و حتی کوچیک بخری خیلی بهتره.

موفق باشی

خونه از همه چیز بهتره

تو بی ارزش شدن پولتو حساب نمیکنی

شاید امسال اگه یه خونه سه ملیارد بگیری سال دیگه راحت چهار ملیارد میفروشی

اما اگه بزاری بانک سال بعد برداشت کنی دیگه نمیتونی با اون پول خونه بگیری

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
پس اینجور بهتره الان تو گفتی مطمن شدم ۶۰ سود میدن بعدشم اجاره میشه ماهی ۸ ملیون فوقش

مهم اینه که خونه یا مغازه همزمان با تورم ارزشش میره بالا و پول توی بانک ارزشش میاد پایین

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

خب سال به سال پولت بی ارزش تر میشه

ولی مغازه وخونه پولت با دلار وطلا میره بالا 

مخصوصا باتورم کشور ما تومن نگه داشتن واقعا از بی عقلیه

ببخشیدا!

بستگی داره که میخوای ۱سال خوب زندگی کنی یا یک عمر!

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
میگن ۲۲ یا ۲۵ درصد

اگه خونه نداری خونه بخر

اگه داری متشین بخر

اگ اونم داری من بودن یه ماشین سنگین میخریدم میتداختم تو جاده

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭