2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 59192 بازدید | 808 پست
‌ببین مغازه اجاره فوقش میشن ماهی ۸ سود میشه ۶۰ بنظر اینجور خیلی بهتره دروغی نیس

عقل داشته باش اون پول داخل بانک ثابت میمونه ..ولی با خرید خونه پول روپولت میاد سودشم با کرایه میگیری 

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه، شماها کجا زندگی میکنید که همه میگید خونه بخره؟ والا تو شهر ما با این پول یه جای متوسط زمین هم ...

چرا هست ..ما قرچک شهرستان تهرانیم ..خونه همین قد گیر میاد با کرایه بالا میدن فرقی با تهران ندارن اینجا همه چیش بروز هست 

.

خدایا شکرت ☹️ بعد ما با ی بچه دو ساله بعد از سه سال زندگی هنوز تو ی اتاق ۳ در ۴ با خونه پدرشوهرم زندگی می‌کنیم و ی زمین ناچیز ۱۰۰ متری داریم ک حتی نتونستیم توش حرکتی بزنیم بسازیم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چرا هست ..ما قرچک شهرستان تهرانیم ..خونه همین قد گیر میاد با کرایه بالا میدن فرقی با تهران ندارن این ...

ما پارسال یه زمین تو شهرمون گرفتیم، تازه بالا شهر هم نیست، یه منطقه متوسط تازه ساز ۳ و چهارصد، الان میگن خیلی بالاتر رفته، خونه که کمتر از ۵-۶ میلیارد نیست، این که میگم پایینشه

البته معلوم هم نمیکنه چون من یه سری طلا خریدم بعد یه سال زیاد تعقیر نکرد بانک بود سودش بیشتر می‌شد

الان دیکه معلومه طلا رپز به روز بالا میره من ۶ ماه پیش النگو گرفتم بیش از پنجاه میلیون اومده روش

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

اگه من به جای شما بودم

اول یه آپارتمان نقلی می خریدم، رهنش می دادم.

بعد می رفتم کافی نت کارگزاری مفید ثبت نام می کردم و کد بورسی می گرفتم.

می تونی پول رو مثل حساب بانکی داخل کارگزاری بزاری با سود ۳۲ درصد.

یا سهام خوب  مثل پتروشیمی خراسان، پتروشیمی کرمانشاه، شرکت نفت تبریز، شرکت نفت شیراز، شاملا، نیان، ساروج و شرکت هایی که سود سالیانه خوب می دن بخری.

اینجوری هم سود ثابت سالیانه می گیری و در طول زمان هم قیمت سهامت افزایش پیدا می کنه.

ما پارسال یه زمین تو شهرمون گرفتیم، تازه بالا شهر هم نیست، یه منطقه متوسط تازه ساز ۳ و چهارصد، الان ...

با این پول قطعا خیلی.نزدیک تر مثل شهر ری که چسبیده به تهران هم میتونید خونه بخرید اینجا ..

خب ببیند عوضش یه چیزی هم هست خونه ها کوچیک تر میشن

اونی که شما میگید حتما ویلایی با متراژ بالا هست

.