2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 38022 بازدید | 540 پست

خونه بخر عزیزم 

حماقت نکن 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

خونه باغ ملک مغازه کسی هم میتونی پبدا کنی باهاش ماشین سنگین شریک شی 

یا همون که خودت دوست داری بزار بانک حتما حتما سکه یخر باهاش بعد از ۵ سال بفروش 

ولی حتما یه چیزی بخر سه میلیارد الان خیلیه سال دیگه ارزش پولت کم میشه

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

خوب اون خونه سال دیگه دوبرابر میشه ولی اگه پول بخاطر سودش بخوابونی سال دیگه یه اتاقم نمیتونی باهاش بخری

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

البته که خونه خریدن بهترین راهکاره.چرا فک میکنید تو شهرهای بزرگ نمیشه خونه خرید تو تهران یک ماه پیش همسایه ما اپارتمان ۷۰ متری تو خیابان سبلان و فروخته ۳ تومن.تو سایت دیوار بگرد الان خرید فروش خونه راکد شده پیدا میکنی توقع پایین داشته باشی راحت تر پیدا میکنی.پول و بزاری تو بانک ارزش پولت ازبین میره دل خوش نکن به سود بانک خودشون ازپولت استفاده میکنن خودت استفاده کن موفق باشی

حالا من و شوهرم ۳۰ میلیون پس انداز کرده بودیم، هرشب بهش میگفتم‌ برو طلا بخر پولمون بی ارزش میشه🤣🤣🤣🤣

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

افتضااااااح ترین کار ممکن اینه که پولتو بذاری بانک ... گول سودش رو نخور آینده بدی در انتظار پول‌های تو بانک هستش... حتما حتما حتما طلا بخر ... در آینده طلا به طرز وحشتناکی می‌کشه بالا... خیییلی بالا ... اینو کسی میگه که به هر کی تو فامیل گفته در مورد اقتصاد و سرمایه گذاری واقعا درست در اومده ...‌‌‌‌‌‌‌‌چون همیشه تحلیل‌های اقتصادی و دنبال میکنم از منابع معتبر  

افتضااااااح ترین کار ممکن اینه که پولتو بذاری بانک ... گول سودش رو نخور آینده بدی در انتظار پول‌های ...

الان ۴۸۰۰ه،یه کاربر گفت این هفته طلا نخرین

بنظرت الان بخرم یا هفته دیگه؟البته زیاد نیستددر حد چند گرم

میگن ۲۲ یا ۲۵ درصد

میخواستم بگم خونه بخر بده رهن و اجاره که هم پولت رشد کنه هم پشتوانه محکمی داشته باشی هم از رهن و اجاره ش بتونی استفاده کنی که دیدم دوستان پیشنهاد دادن.انشاالله به بهترین شکل ازش بهره ببری

الان ۴۸۰۰ه،یه کاربر گفت این هفته طلا نخرینبنظرت الان بخرم یا هفته دیگه؟البته زیاد نیستددر حد چند گرم

ببین عزیزم اصلا امروز و فردا و نمی‌دونم این هفته اون هفته رو ملاک قرار نده ... من خودم الان حدود یک ماه پیش طلا رفت تو اوج خودش و شد چهار میلیون و هفتصد و پنجاه که رفتم خریدم و دقیقا روز بعدش طلا کشید پایین و تا چهار و پونصد هم اومد ولی من اصلا ناراحت نشدم و نیستم چون نباید دیدگاهت کوتاه مدت باشه طلا در آینده تورم وحشتناکی داره و تا آخرر فروردین احتمالا تا نزدیکی ۶ تومنم بره...

عب نداره زیادم نباشه تو فقط بخر حتی شده یک گرم سکه پارسیان ‌..‌‌حتی شده چند سوت پارسیان ولی بخررررر 

‌ببین مغازه اجاره فوقش میشن ماهی ۸ سود میشه ۶۰ بنظر اینجور خیلی بهتره دروغی نیس

در عوض مغازه خودش رشد میکنه و گرون میشه ولی پولت تو بانک روز به روز بی ارزش میشه و مغازه ای الان میتونی بخری سال دیگه نمیتونی با این پولت بخری 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
ببین عزیزم اصلا امروز و فردا و نمی‌دونم این هفته اون هفته رو ملاک قرار نده ... من خودم الان حدود یک ...

اره همین کارو میکنم

منم مث تو طلا ۴۶۵۰ بود هرچی پس انداز داشتم طلا خریدم.از مامانمم قرض گرفتم که تونستم یه النگو باریک بخرم البته مستعمل

بعدش طلا اومد تااااا ۴۲۰۰😐

میدونی چون پولا رو با بدبختی پس انداز میکنم،میگم هرچی ارزون تر بخرم بهتره‌.هرچند به قول شما مهم درازمدته که سود میده