2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 34317 بازدید | 492 پست
کدوم شهری؟ اگه شهر بزرگی که تقریبا میتونم بگم خونه نمیتونی بخری باهاش من باشم میذارم بانک رو ۳ میلیا ...

یه تورم تپل بخوره که تاعید قطعا میخوره

چون از امروز نرخ ارز رو تک نرخی کردن و یه چیزی شبیه انفجار قیمت میشه

کل پول پودر میشه میره هوا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
میگن ۲۲ یا ۲۵ درصد

فکر گذاشتن توی بانک رو از سرت بیرون کن،اصلا نگهداشتن پول ریالی اشتباه ترین کار دنیاست.مطمئن ترین راه اینه که طلا بخری و بزاری توی بانک. و گرنه خونه یا مغازه که اجاره بدی.سه میلیارد توی بانک سال آینده میشه ۱ میلیارد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

ارزش پولت روز به روز میاد پایین تو بانک ملک بخر یا مغازه با تورم سرمایت حداقل رشد میکنی یه روزی این پولا میشه پول دسته بیل

کدوم شهری؟ اگه شهر بزرگی که تقریبا میتونم بگم خونه نمیتونی بخری باهاش من باشم میذارم بانک رو ۳ میلیا ...

آفرین حرف خوبی زدید هاااا 

منم یک و سیصد گذاشتم بانک 

فکرم نمیرسید با سودش طلا بخرم !!! 

مرسی ازت 🙋🙋🙋

در کوی نیکنامی مارا گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را
بزارم تو بانک لاعقل کسی نمیاد بدزده یا خودم‌بخورم یا ضرر‌ببینم

ملک بخر بده اجاره 

نداری بانک با این تورم 

سال دیگه دولت ارزشی ندارد حیف میشه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
فوقش میشه ماهی ۸ ملیون اجاره سود میگن لاعقل ۶۰ الی ۷۰ میدن

درسته بانک سود خوبی میده ولی تو این مملکت ک پول بی ارزش میشه چن سال دیگه سود بانکی هم میاد پایین و پولت بی ارزش تر میشه. ما گذاشتیم بانک درسته سود میده ولی اگه طلا و سکه میگرفتم میرفت رو قیمتش. میتونی سکه هاتو بدی بانک نگه داره صندوق دارن 

میتونی بری اندیشه شهریار دو تا آپاتمان یکخوابه بگیری  هر کدوم رو میتونی بدی اجاره حدودا ۶ میلیون بگیری ..هم دوازده اجاره میگیری هم با ۱۰۰ تومن پول پیش هر کدوم جمعا دویست تومن یه پراید یا تیبا بگیری اسنپ هم کار کنی... بانک گذاشتن بدترین شکل سرمایه گذاری هستش چون تورم واقعی در کشور ۵۰ درصده ولی بانک ۲۲ درصد بهت بهره میده..در نتیجه هر سال ارزش پولت ۲۸ دصد کاهش پیدا میکنه.. برو سایت دیوار محدوده اندیشه آگهی فراوان داره ما هفته قبل ۷۰ متری گرفتیم. نویاز نگیر چون متری ۱۰ میلیون گرونتره و پولت به دو واحد نمیرسه.