سه ملیارد گیرم اومده میخام بزارم تو بانک سود بشه چون هیچ هنری ندارم و نمیخام این پول به کسی بدم کارکنه بعد ضرر بیینه چیکار کنم تنها سرمایه من هست چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
کدوم شهری؟ اگه شهر بزرگی که تقریبا میتونم بگم خونه نمیتونی بخری باهاش من باشم میذارم بانک رو ۳ میلیا ...
یه تورم تپل بخوره که تاعید قطعا میخوره
چون از امروز نرخ ارز رو تک نرخی کردن و یه چیزی شبیه انفجار قیمت میشه
کل پول پودر میشه میره هوا
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
فکر گذاشتن توی بانک رو از سرت بیرون کن،اصلا نگهداشتن پول ریالی اشتباه ترین کار دنیاست.مطمئن ترین راه اینه که طلا بخری و بزاری توی بانک. و گرنه خونه یا مغازه که اجاره بدی.سه میلیارد توی بانک سال آینده میشه ۱ میلیارد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
درسته بانک سود خوبی میده ولی تو این مملکت ک پول بی ارزش میشه چن سال دیگه سود بانکی هم میاد پایین و پولت بی ارزش تر میشه. ما گذاشتیم بانک درسته سود میده ولی اگه طلا و سکه میگرفتم میرفت رو قیمتش. میتونی سکه هاتو بدی بانک نگه داره صندوق دارن
میتونی بری اندیشه شهریار دو تا آپاتمان یکخوابه بگیری هر کدوم رو میتونی بدی اجاره حدودا ۶ میلیون بگیری ..هم دوازده اجاره میگیری هم با ۱۰۰ تومن پول پیش هر کدوم جمعا دویست تومن یه پراید یا تیبا بگیری اسنپ هم کار کنی... بانک گذاشتن بدترین شکل سرمایه گذاری هستش چون تورم واقعی در کشور ۵۰ درصده ولی بانک ۲۲ درصد بهت بهره میده..در نتیجه هر سال ارزش پولت ۲۸ دصد کاهش پیدا میکنه.. برو سایت دیوار محدوده اندیشه آگهی فراوان داره ما هفته قبل ۷۰ متری گرفتیم. نویاز نگیر چون متری ۱۰ میلیون گرونتره و پولت به دو واحد نمیرسه.