2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 37246 بازدید | 531 پست
گذاشتن پول در بانک در سال اینده ارزشی ندارهطلا الان زمان خوبی نیس برای خرید هفته اینده اقدام کنید

هفته اینده میادپایین

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشید خانم شما از طلا سر درمیاری؟ یه سوال میپرسم .من ۳ سال پیش یه سکه گرمی بانکی خریدم ۷ تومن ،امروز ...

۳ سال پیش با ۷ تومن حداقل ۳ گرم طلا میتونستی بخری،الان ۱۴ اینا پولش بود همم طلا رو دستت بود

چرا سکه گرمی خریدی؟

هیچوقت دیگه ازین ریسکا نکن

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

اگه میخوای چند ساله دیگه دو دستی بزنی تو سرت 

پولتو بده سود 

اگرم میخوای برات خیر و برکت داشته باشه خونه بخر به همون اجاره هم قانع باش 

سرمایه ات بی ارزش نمیشه . خونتو داری

اون اجاره بها رو هم راحت برا خودت خرج کن 

۸۰ تومنش رو بده من ک شب راحت بخوابم از فکر خیال قرض بدهی در بیام🥺🤌

شوخی کردم عزیزم مبارکت انشالله بتونی بیشترشون کنی

ب نظرم بزارشون بانک سودش رو بگیر با سودش طلا بخر

ک هم اصل پول رو داری هم طلا داری ضررم نمیکنی

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

وای بانک بزاری که بعد چند وقت کاملا بی ارزش بشه.حتکا تبدیلش کن یه طلا و سرمایه.یه قسمتیش رو شمش طلا بگیر یه قسمت رو بزن تو یه کسب و کار و یه قسمتیش رو صندوق سرمایه گذاری ثابت بورس بزار که بدون ریسکه و پولت کم نمیشه و سودش از بانک بهتره.

راه حل دوم.خرید مغازه یا خونه و اجاره دادنش هست.و بخش دیگه ش خرید طلا 

میگن ۲۲ یا ۲۵ درصد

زمین یا خونه یا مغازه و یا حتی سکه .بانک نذار

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک