2777
2789
عنوان

سه ملیارد دارم چیکارکنم بزارم سود بانکی‌تو رو خدا راهکار‌بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 102876 بازدید | 1146 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۹۰۰تمن موند داد خیریه احساس میکنم این پول از هوا واسش اومده 😅مثلا ی کسی ی پولی داره میخاد خرجش کنه ...

منم حس کردم گنج پیدا کرده خب میداد ب من پفک میخریدم😂😁

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.         دوست دارم خدای کوچک من

این حرفا چیه میرنین آدم تعجب میکنه 

ببین یه برنامه هست به نام میلی پلتفرم خرید و فروش طلای آنلاینه معتبره خودم توش هستم 

۵۰۰ میلیونو بده طلا راحت تایک سال میشه ۷۵۰ 

واردش شدی کد معرف منو بزن milli-nafvo

رمز ارز هم خوبه ولی من اعتماد ندارم 

کلا ۳ تومنو نزن به یک کار واحد 

چندین کار راه لنداز یکی ضرر کردی دیگری باشه 

مثلا همین طلا آب شده ضرر تو کارش نیست تو طولانی مدت