2777
2789
عنوان

نوجوون که بودم عاشق گلزار بودم

154 بازدید | 19 پست

حدودا ۵ سال طرفدارسرسختش بودم. حتی تا همین دوسال پیش. از اون طرفدارای دو اتیشه که براش میمردن😂زن که گرفت افسرده شدم و کلا دیگه از اون فاز اومدم بیرون... الان خیلی وقت از اون ماجرا میگذره و دیگه عشق واقعی رو کنار یه ادم واقعی تجربه کردم. 😊

ولی هنوزم دلیل اون رفتارهای خزگونه و بچگونه اون زمانم رو نمیفهمم. چرا من عاشق همچین ادمی شدم؟ چرا همش تو ذهنم خیالپردازی های مسخره میکردم؟!! و چرا هنوزم نوجوون ها اینقدر عاشق سلبرتی ها میشن؟! 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل عشق ت ی چیز پوچ و بر اساس ظاهر یود بستگی داره عاشق چیش بشی والا قیافه هم نداره

شاید همینی که تو میگی باشه

اون زمان به نظرم جذاب و مهربون میومد

ولی بازم منطقی نیست این حد از عشق به یه سلبریتی که هیچ نقشی تو زندگی ادم نداره

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

نمیدونم والا 

من توی تمام بازه های سنیم عاشق مردهای جا افتاده بودم 😂

گلزار از وقتی نوجوان بودم تا هنوزم به چشمم حال بهم زن ترین بازیگره🤢

بین بازیگرا از وقتی خیلی کوچولو بودم کراشم مهران مدیری بود هنوزم هست لامصب😂

یکی از افتخاراتم اینه از همون‌اول عاشق بازیگر یا طرفدار بی تی اس نبودم🗿

😂😂

نمیدونم والا من توی تمام بازه های سنیم عاشق مردهای جا افتاده بودم 😂گلزار از وقتی نوجوان بودم تا هنو ...

چه جالب😁

من از اول ازش خوشم نمیومد 

خیلی یبس و نابلده

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من هنوزم طرفدار محسن یگانم بقیه مسخرم میکنن 😂 ولی عاشقش نبودم

صداش خوبه واقعا 👌

نود درصد دخترا اون زمان عاشق گلزار بودن یعنی کشته مردش بودن یادمه دهه هشتاد چه خز و خیل بازیایی در م ...

هنوزم هست