2777
2789
عنوان

چکار کنم شیرم چربی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 97 پست
یکم زیر منحنی نرماله.ولی وزن تولدش هم چون کم بود زیاد نگرانی نداره انشالله کم کم تپلی میشه.بازهم تلا ...

اره دکتر گفت کولیک داره همش درحال پیچیدن دور خودشه و زور میزنه و گریه میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقت میذارم عزیزم ولی میگن باید ربع ساعت حداقل مک بزنه اون فقط پنچ دقیقه مک میزنه ول میکنه هرکاریش می ...

یه مشاوره شیردهی برو بنظرم.به من میگفتن اون اول شیر که ابکیه بزار خودش بریزه من همش فکر میکردم حیفه.بعدش احتمال داره بخاطر اینکه شیشه دادی سینه رو زیاد علاقه نشون نده.

یکم زیر منحنی نرماله.ولی وزن تولدش هم چون کم بود زیاد نگرانی نداره انشالله کم کم تپلی میشه.بازهم تلا ...

دکتر بهم گفت چربی شیر اخرای شیردادن یعنی باید حداقل ربع ساعت شیر بدی که به اون چربی برسی میگه ۵ دقیقه اول آب و قند و پروتینه آخرش چربی که چاق میکنه حداقل ربع ساعت باید شیر بدی

یه مشاوره شیردهی برو بنظرم.به من میگفتن اون اول شیر که ابکیه بزار خودش بریزه من همش فکر میکردم حیفه. ...

یعنی اول شیر رو بنظرتون بدونم بندازن دور تا چربی شیر رو بخوره؟منم میگم حیفه ولی اول شیر رو که بخوره دیگه خسته میشه و سیر میشه

شیر خشکشو بیشتر کن مخصوصا آخر شبا. حمام بیشتر ببرش برای رشد خوبه. ماساژش بده با روغن حیوانی

شیر خشک بیومیل میدادم الان نان گرفتم بنظرتون نان بهتره؟

روغن حیوانی بو نمیده ماساژش بدم؟

شیر خشک بیومیل میدادم الان نان گرفتم بنظرتون نان بهتره؟روغن حیوانی بو نمیده ماساژش بدم؟

شبا ماساژش بده تا صبح بوش رفته. خواهر شوهر من نان میداد بدجور چاق شد بچش که من دوست نداشتم. اما خودم آپتانیل میدادم فقط دوازده شب و دوازده ظهر که بچم خیلی تو پر و خوشگل بود تپلیش

از اینکه پسرمو دارم خیلی خوشحالم.
شبا ماساژش بده تا صبح بوش رفته. خواهر شوهر من نان میداد بدجور چاق شد بچش که من دوست نداشتم. اما خودم ...

شیر خشک میدادی شیرتو ول نکرد همه بهم میگن یکماه دیگه شیرتو ول میکنه

شیر خشک میدادی شیرتو ول نکرد همه بهم میگن یکماه دیگه شیرتو ول میکنه

نه فقط دوبار یا فقط یکبار ۱۲ شب میدادم تازه شیشه رو می‌گرفتم زیر سینم تا مثلا گول بخوره اما بعد از دو ماهگی خودش شیشه رو ول کرد فقط چسبید به خودم

از اینکه پسرمو دارم خیلی خوشحالم.