2777
2789
عنوان

با شوهر بد دهن چیکار کنم

164 بازدید | 18 پست

بچها شوهر من در کل مرد خوبیه .. و از اون مرداس که با زبون راحت میتونم بگیرم دستم ( ک البته من زبون نرمی ندارم) 

وقتایی که بحث میکنیم و من تند و تیز حرف میزنم اونم عصبانی میشه و بددهنی میکنه 

مثلا دیشب یه وسیله خونه رو شکوند منم بهش گفتم همش وسیله های منو میشگنی ضرر میزنی .. اونم خیلی بهش بدخورد گفت مگه پدرت خرج منو میده ( در صورتیکه من منظورم این بود یه وسیله ناقص بشه باید دوباره بخریمش ) 

اینجوریه شوهرم رو کلمات حساسع منم تند وتیر حرف بزنم اون قاطی میکنه خیلی توهین میگته .. قبول دارم من رفتارم درست نیست ولی دلیل نمیشه اون اینجوری تحقیرم کنه و من واقعا بعم برمیخوره ... چجوری بهش بگم ک دیگه بددهنی نکنه میخام یجور بگم قشنگ ادب بشه و خجالت بکشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو که میدونی قلقش چیه استفاده کن دیگه 

توقع داری زبونت تند و تیز بمونه بعد اون خوش دهن بشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

موقعی که باهم خوبید بگو توی دعوا بددهنی نکن به من حرفایی که دوست نداری بهت بگه رو بهش بگو تو دعوا نگه.خودت هم به هیچ وجه تو دعوا حرف بد نزن.من از پدر مادرم یاد گرفتم توی دعوا و مشاجره هرگز بهم حرف بد نمیزنن 

موقعی که باهم خوبید بگو توی دعوا بددهنی نکن به من حرفایی که دوست نداری بهت بگه رو بهش بگو تو دعوا نگ ...

ینی  التماسش کنم که حرف بد بهم نزنه ؟ اون غلط اضافه میکنه من باید خودمو کوچیک کنم و خواهش کنم؟ 

زبونم تند و تیزه ولی فجش دادنمو میتونم کنترل کنم

تمرین کن تا زبونت نرم بشه 

تا خودت درست نشی به هیچ وجه ممکن نیست شوهرت درست بشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چجوری 😢

والا همه مردا که مثل هم نیستن 

شوهرته باید بشناسیش،

سعی کن کلاا بی خیال باشی 

همون که بالا گفتم باهاش دهن به دهن نشو

محبت. کلامی بهش زیاد کن

رو شوهر من که خوب جواب داده شده عین خودم🤣